31
Eki

Her problem gizli bir fırsattır. - Ocean’s Twelve

Merhaba arkadaşlar.. Bir önceki yazımda serinin ilk filmi olan Ocean’s Eleven yorumlamıştım ve 3 filmden oluştuğunu belirtmiştim. Dün serinin ikinci filmi izledim kadrosunda bir eksilme olmaması hoşuma gitti açıkçası nedendir bilmiyorum ama ekibin 2 önemli adamı hariç gerisi değişir diye düşünmüştüm ama ekip tam kadro maceraya devam ediyor ki ayrıca Bruce Wills’te kısa bir rol ile kadroya dahil oluyor.

İlk filmde 160 milyon dolarlık vurgun yapan ekibimizin bu kez başı belada. Las Vegas’ın en güvenli kumarhanelerinin sahibi olan Benedict, kendisinden çalışan 160 milyon doları faizi ile birlikte geri almaya niyetlidir. Fakat şöyle bir sorun var ki kişi başına düşen 17 milyon dolarlık kısmın bir çoğu harcanmış ve elde kalan para çok az bir miktar. Durum böyle olunca ekibimiz yeni bir iş için toplanıp, yeni bir vurgun yapıp parayı denkleştirmeleri gerekiyor yoksa başları çok ciddi bir belaya girecek. Ama hesaba katmadıkları şey ise peşlerinde sadece Benedict değildir.

Ocean ve ekibini gene zorlu bir görev bekliyor anlayacağınız. İlk filme göre daha az heyecanı olmasına rağmen gene de kadronun sağlam olması sıkılmanızı ve filmi izlemenize yetiyor. Ama ilk filmdeki heyecanı alamadığınız da bir gerçek.. :)




Bunları İncelediniz mi?

300 Spartalı resimleri
“300 Spartalı”

M. Ö. 480 yılında gerçekleşen Thermopylae savaşının konu alındığı filmin başrollerinde, Gladyatör filminden tanıdığımız Gerard Butler ve Lena Headey, David Wenham, Michael Fassbender, Peter Mensah, Vincent Regan, gibi isimler yer … Devamını oku..

Behzat-C-Son-Harfiyat-Filmi-Cekimleri-Sona-Eriyor-1308753202
Behzat Ç. Son Hafriyat Filmi

Belki de televizyon kanallarında yayınlanan diziler arasında ki en gerçekci, en doğal dizi Behzat Ç’dir. Ankara’yı ve Ankara insanlarını anlatan bir polisiye dizisi olmakla birlikte Türkiye’yi ekran başına toplayan dizi, … Devamını oku..

74788_gal
“Tuzak”

Tuzak - Piyanist ile başarısına başarı katan Adrian Brody, filmde tek başına Naziler’den korunmaya çalışıyor, yaşam mücadelesi veriyordu. Tek başına sergilediği bu performansla seyirciyi sıkmadan filmin içine çekmeyi başarmıştı. Yıllar … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress