8
Nis

“Kazan ya da kaybet, ringde birisi varsa dövüş bitmemiştir.” - Çelik Yumruklar

Yıl 2020… Teknolojinin gelişmesi ile artık insanlar, mevcut sporlardan keyif alamaz oldular. Bu sporların en başında ise boks yerini alıyor. Teknolojisi ise almış başını giderken bir anda ringleri robotlar doldurmaya başladı. Artık boks daha heyecanlıdır. İnsanlar robotlara yatırımlar yapmaya başladılar. Ses kontrol ile çalışanından, takip özelliğine sabit olan robotlara kadar teknolojinin bir sürü nimetlerinden faydalandılar.

Charlie Kenton, geçmişte çok cesur bir boksördü. Dünyanın 2. en iyi boksörüne bile 12 round boyunca direnmiştir. Ringlerden indikten sonra diğer sporcular gibi o da robot boksuna yatırım yapmaya başlamıştır. Fakat pekte başarılı olamadı aslında. Bu işe çok para yatırmasına rağmen dövüşlerde düşüncesiz hareketlerinden dolayı robotları hep parçalatmıştır. Fazla cesur olmakta çok iyi değilmiş. :)) 11 yıl önce, Max doğduktan sonra bu sorumluğu alamayacağını anladıktan sonra evi terk eder. Max’in annesinin vefatı üzerine yolları onca yıl sonra tekrar kesişmiştir. Charlie, yeni satın aldığı zamanın en iyi robot boksörlerinden biri olan Noisy Boy ile tekrar milyon dolar kazanma hevesi ile oğluyla birlikte koyulur. Fakat gene düşüncesizle hareket ettiği için kısa süre içinde paramparça olmuştur. Sanırım Charlie kaybetmeye, robotları ise parçalanmaya mahkumdur. :))

Kim bilebilirdi ki Max’in çöplükte bulduğu robot ile Charlie’nin şansının tekrar döneceğini?? :)) Çöpten bulunan robot, antrenman robotudur ve dövüşlerde kazanma şansı oldukça düşüktür. Max’in aldığı ilk galibiyetten sonra inançları daha fazla artar ve bu robotu tam bir boksöre dönüştürmek için yeniden programlamaya başlarlar. Filmin finaline doğru olacakları tahmin etmenize rağmen, 2 saat boyunca sıkılmadan izliyorsunuz. Oldukça keyifli bir filmdi, izlemeyen arkadaşlara tavsiyemdir. :)




Bunları İncelediniz mi?

medium_Devils-Pass-2013-Movie-Poster
Devil’s Pass - Şeytan Geçidi..

Devil’s Pass.. Genel hatları ile 1959 yılında, bir grup Rus dağcının, Ural dağları’nda tırmanışta iken esrarengiz bir şekilde ölmesinden esinlenerek ; yıllar sonra bu olayın sırrını anlamak amacı ile aynı … Devamını oku..

Zamana Karşı Filminden Kareler
Çalınmış bir şeyi çalmak hırsızlık mıdır? – Zamana Karşı

Fazla bilim kurgu filmi izlemeyen ben, sanırım artık bu tür filmleri takip etmeye başlayacağım. Aslında önceden izlediğim bir iki film vardı ve onlarda güzel ve konuları akıcıydı. Önceden birkaç kez … Devamını oku..

images
“Ben hayatta kalmak istemiyorum. Ben yaşamak istiyorum..” - 12 Years A Slave

Her yıl köleliği ve ırkçılığı gözler önüne seren filmleri seyretmeye alıştık artık. Özellikle son yıllarda bu konuları ele alan yapımlar epey artmaya başladı. Hunger ve Shame filmleri ile ismini duyuran … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress