22
Tem

Behzat Ç. Son Hafriyat Filmi

Belki de televizyon kanallarında yayınlanan diziler arasında ki en gerçekci, en doğal dizi Behzat Ç’dir. Ankara’yı ve Ankara insanlarını anlatan bir polisiye dizisi olmakla birlikte Türkiye’yi ekran başına toplayan dizi, oldukça fazla şikayet almasına rağmen sevenleri sayesinde çok kez kapanmaktan kurtulmuştur. Filmin ana karekterlerinde yer alan Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu,Canan Ergüder, Ege Aydan gibi isimlerin doğal halleri, giyimleri ve özellikle konuşmaları dizinin oldukça fazla izlenmesini sağlamaktadır.

Televizyon ekranlarından sonra sinemada da sevenleri ile buluşmaya hazırlanan Behzat Ç’nin sinema filminin adı ise Son Hafriyat olacak. Başrollerini yine dizinin başrol oyunculuklarını yaptığı Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu,Canan Ergüder, Ege Aydan yapmakta. Filmin çekimleri tamamlanmış durumda ve yayın zamanı da 28 Ekim 2011 günü olacak gibi görünmektedir. Behzat Ç. Son Hafriyat Filmini sinemada izledikten sonra sizlere en ince ayrıntılarına kadar değerlendireceğim.

Saygılarla
İsmail YÜKSEL




Bunları İncelediniz mi?

2005_Black
İnsanlar başarıyı kutlarlar, ama biz başarısızlığı kutladık.. - Black

Bundan birkaç yıl önce bana Hindistan yapımı bir film önerseler hiç izlemeden direk o filmi elerdim sanırım. Bunun sebebi de sanırım izlemiş olduğum birkaç reklamdı. Saçma bir sebep, şimdi yazınca … Devamını oku..

”Bir savaşçının ruhu her şeyi yakacak” MÁLMHAUS (2014)

Açıkcası bugün okuduğum bir inceleme yazısına dek varlığından haberdar olmadığım bir filmdi. Sıcağı sıcağına izlemek ve yazmak istedim. Orijinal adıyla ”Málmhaus” (Metalhead) eğer basit cümlelere indirgeyerek özetlemek gerekirse ”Yaşam tarzınız, … Devamını oku..

76040_gal
Thor - 2011

The Avengers filminin temellerini atmaya başlayan Marvel, Captain America’dan önce bir diğer kahramanı olan Thor’u görücüye çıkarıyor. İskandinav mitolojisinde tanrıların en yücesi olan Odin’in iki oğlundan biri olan Thor’un, babası … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress