Bulunduğunuz Kategori: Dans

11
Ara

“Düşünme tarzını değiştirirsen, hayatını da değiştirirsin.”

“Düşünceni değiştirirsen, kendini de değiştirirsin.”

Filmin ilk fragmanı çıktığı zaman tüm herkes Step Up serisi ile kıyaslamaya başladı ve vizyona girdiği anda da bu kıyaslama yapılarak filme not verildi. Filmi izlemeye başladığınızda Step Up aklınıza geldiği an çabucak bundan sıyrılıp filme odaklanmaya çalışın derim. :)

Break dansın kalbi olan Battle of the Year yarışmaları her yıl onlarca ülkeyi, binlerce izleyiciyi bir araya getirerek dansın ve müziğin dibine vuruyorlar desek yanlış olmaz sanırım. :) ABD, bu yarışmaya 15 yıldır katılıyor fakat bir türlü 1. olamıyordu. Dante Graham, sponsor olduğu takımın ne yapıp edip bu yıl 1. olması için elinden geleni yapmayı kafasına koymuştur ve ilk olarak takımın başına başarılı olabilecek birini getirmeyle başlayacaktır.

20
Kas

Bazen kuralları çiğnemek güzeldir. - Step Up 4

Önceki filmlerde ki gibi gene bir grup genç hayatını dansa adamış ve bununla geçimini sağlamak için çalışmalar yapmaktadırlar. Tam herşey bitmişken bir dans yarışması düzenlenir. Diğer yarışmalardan farkı youtube üzerinden düzenleniyor olması. 10 milyon izleyici sayısına ulaşan ilk kanal 100.000$ kazanacaktır. Bu onlar için tek fırsattır ve kendilerini farkettirmek için sokaklara çıkmışlardır.

MOB’un en büyük özelliği ise kurallara meydan okuyarak ilgi çekmeye çalışmaktadır. Kimi zaman trafiği kapatarak danslarını sergilerken, kimi zamanda sanat galerisine sızarak orada dans etmektedirler. Tabii her gösteri için detaylı bir çalışma yapılmaktadır. Herkes yarışmaya bu kadar odaklanmışken hiç beklemeyecekleri bir olay gerçekleşir ve mahallerinin yıkılacağını öğrenirler.

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress