28
Eki

Kağıtlara bakarak onları değiştiremezsin. Elindekileri hatırla..

Bayramın en güzel yanı sanırım her gün 1, 2 film izleyerek günü bitirmek :) Adını çok kez duyduğum fakat ilk başlarda ilgimi çekmeyen Ocean’s 11 filmini dün seyrettim ki zaten kadroya bakınca yok artık niye bu kadar ertelemişim bu filmi diye düşünmedim değil.

George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia ve Julia Roberts ile kusursuz soygun planına ortak olmaya hazır mısınız? Danny Ocean, hapishaneden yeni çıkmasına rağmen kafasında kurduğu plan ne kadar zor ve tehlikeli olsa da bunu gerçekleştirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya başlar. Las Vegas’ta Terry Benedict’e ait kumarhaneleri soyarak bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Fakat Las Vegas gibi bir yerde devlet kurumlarından bile daha iyi korunuyor sanırım kumarhaneler. :D Bu güvenlik önlemlerini aşmak hiç kolay olmayacaktır. Soygun için gerekli malzemelerin temini için bütçeyi sağlayacak kişiyi bulmak, ardından da soygunun kusursuz gerçekleşmesi için cesaretli ve yetenekli bir ekibe ihtiyaç vardır.

Çünkü kasa her zaman kazanır. Aynı miktarla uzun süre oynarsan kasa tüm paranı alır. Mükemmel el gelip, büyük oynarsan başka. O zaman kasayı alırsın.

Danny Ocean ve Rusty Ryan tek tek kişileri seçerek 11 kişilik bir ekip oluşturuyorlar. Bir kumarhaneyi ellerini kollarını sallayarak girip, kasaya ulaşarak soyamayacaklarına göre sırada planı yapmak kalıyor. Aslında bu da Danny tarafından çoktan hazırlanmış geriye kalan tek şey bu tehlikeli görevi yapabilme olasılığın yüksek olduğuna ekibi inandırmak ve kafalarında ki telaşı silmelerine yardımcı olmaktır.

- Bir soru soracağım, yanıtı düşüneceksin. Nereye bakarsın?
- Yere bakarsan yalan söylediğini anlar, yukarı bakarsan bilmiyorsun. 4 kelimenin yeteceği yerde 7 kelime kullanma. Kurbanına bak ama gözlerini dikme. Ayrıntılı konuş. Komik ol ama onu güldürme. Senden hoşlanmalı ama gittiğinde unutmalı.

Ayrıca film Las Vegas’ta olunca o güzel şehrin büyüleyici havası da sizi filme kilitliyor resmen :)) Diğer soygun filmlerinden en büyük farkı sanırım içerisinde hem komediyi, aşkı ve aksiyonu barınması. Hal böyle olunca da ortaya izlenesi harika bir soygun filmi çıkmış ki bu filmin 2 devam filmi daha mevcut. Ocean’s Twelve ve Ocean’s Thirteen henüz onları izlemedim fakat en kısa zamanda seriyi tamamlayacağım.. :)




Bunları İncelediniz mi?

REAL STEEL
“Kazan ya da kaybet, ringde birisi varsa dövüş bitmemiştir.” - Çelik Yumruklar

Yıl 2020… Teknolojinin gelişmesi ile artık insanlar, mevcut sporlardan keyif alamaz oldular. Bu sporların en başında ise boks yerini alıyor. Teknolojisi ise almış başını giderken bir anda ringleri robotlar doldurmaya … Devamını oku..

collateral_01
”Yaşamak ya da ölmek için iyi ya da kötü bir sebep yoktur.”

Bir tavsiye üzerine film dikkatimi çekti ve izlemeye başladım. Aslında izlemeye karar vermemdeki en büyük etken oyuncu kadrosunda Tom Cruise ve Jason Statham olmasıydı fakat Jason sadece ilk sahnede 15, … Devamını oku..

”Kurucularımızın sunduğu arınma gecesi başlasın”- The Purge(2013)

Yakın gelecek: 2022 Abd hükümeti, yılda bir gün 12 saat boyunca bütün suçları legal hale getirir ve akşam 7’den sabah 7’e kadar bütün karakol ve hastaneleri kapalı tutar. Arınma gecesi … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress