20
Nis

“Bazen hatırlamamanın daha kolay olduğunu düşünüyorum.” - Danny The Dog

Filmi ilk gördüğümde başrolünde Jet Li varsa eğer sadece bir dövüş filminden ibarettir diye düşündüm. Fakat izledikten sonra ne kadar yanıldığımı anladım ki Jet Li‘nin oyunculuğuna da hayran kaldım. Bu kadarını beklemiyordum. :) Jet Li ve Morgan Freeman‘ın enfes oyunculuğu ile ortaya harika bir film çıkmış. Jet Li filmlerini sevmiyorum diyen arkadaşlar mutlaka olacaktır. Onlara tavsiyem Morgan Freeman için filme bir şans vermeleri olacaktır. :)

Çok küçük yaşta annesinin ölümü ile Bart’ın yanına yerleşen Danny, ölüm makinesi olarak eğitilmiştir. Abartı bir tanım olarak gözüksede filmi izlediğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Beyninde sadece 2 tanım yüklüdür. Öldürmek ve dövüşmek. Bart, Danny üzerinden para kazanmaya başlamıştır ve yasa dışı dövüşlere katılmışlardır. Danny’in boynunda bulunan tasma çıkarıldığı zaman önünde bulunan herkesi öldürmeye başlar. Kendisi köpek gibi bir yaşam sürüyor demek yanlış olmaz çünkü Bart ve adamları bu güzel dünyanın keyfini sürerken Danny bir odada zincirlenmiş şekilde hayatını devam ettiriyor. Bart gibi tehlikeli bir adamında düşmanları çok fazladır. Araba ile seyir halindeyken bir düşmanı tarafından kendisine tuzak kurulur ve kaza yaparlar. Buda yetmezmiş gibi araç otomatik silahlar ile taranır. Bu çatışmanın ortasında kalan Danny, kendini sokaklara atar ve tesadüfen tanıştığı bir piyano ustasının yanına gider.

Danny, geçmşine dair hiçbir şeyi hatırlamaz ve 10 yaşındaki bir çocuktan farksızdır. Kendisi bir köpek gibi eğitildiği için gerçek hayatta yaşamak onun için çok zor olacaktır. Fakat Sam ve küçük kızı Victoria hayatı ona yeniden öğretmeye, kaybettiği duygularını geri kazanmasına yardımcı olmaya hazırlardır. Danny, Sam ve Victoria’nın destekleriyle geçmişine dair unuttuğu şeyleri tekrar hatırlayabilecek mi? Annesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi? Bu soruların peşine düşmüşken öldüğünü düşündüğü patronu Bart’ın ortaya çıkmasıyla her şey bir anda altüst olacaktır. Bu filmle birlikte Jet Li bu filmde gerçekten çok iyi oyunculuk sergilemiş ve karakterin içerisinde olduğu durumu izleyicilere hissettirmeye başarmıştır. İzleyiniz, izlettiriniz.. :))




Bunları İncelediniz mi?

premiumrush
Tam gaz giderken hiç yaralanmadım. Adamı tereddütte kalmak öldürür. - Premium Rush

Filmi uzun zamandır takip ediyordum ve sonunda çıktı. Geçen yıl fragmanı izlemiştim ve çok ilgimi çekmişti. Konu itibariyle farklı bir film olmuş . Ayrıca başrolünde Joseph Gordon-levitt yer alıyor. Oynadığı … Devamını oku..

detachment_1
“Hissiz olmak, kolaydır. Bir şeyi önemsemek ise cesaret ve ahlak ister.” - Detachment

Jason Statham için nasıl aksiyon filmlerinin aranan kanı diyorsak bence Adrien Brody içinde dram, psikoloji türünün aranan ismi.. Bir insana psikolojik filmler bu kadar mı yakışır? Bu kadar mı sorunsuz … Devamını oku..

medium_Devils-Pass-2013-Movie-Poster
Devil’s Pass - Şeytan Geçidi..

Devil’s Pass.. Genel hatları ile 1959 yılında, bir grup Rus dağcının, Ural dağları’nda tırmanışta iken esrarengiz bir şekilde ölmesinden esinlenerek ; yıllar sonra bu olayın sırrını anlamak amacı ile aynı … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress