Bulunduğunuz Kategori: 2003

15
Nis

“Dünyada iki tür hırsız vardır: Yaşamlarını zenginleştirmek için çalanlar ve yaşamlarını anlamlandırmak için çalanlar.”

Uzun zamandır izlemek istediğim fakat hep unuttuğum bir filmdi sonunda seyredebildim.. :)) Başrollerinde Jason Statham, Edward Norton, Mark Wahlberg gibi usta isimler yer alıyor. Aslında aksiyon filmlerinin aranan isimleri desek sanırım yanlış olmaz. :))

Filmin başında hiç uzatmadan direk ana konuya geçiş yapıyorlar. Ekibimiz toplanarak son soygunlarını yaparak kendi hayatlarına devam edeceklerdir. 35 milyon dolarlık altını tek bir silah kullanmadan çalmak mümkün mü? Soygun için kusursuz bir plan yapılır fakat sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Yapılan tek bir hatada tüm plan suya düşecektir hiç şüphesiz. Dikkatli bir şekilde plana sadık kalarak kusursuz bir şekilde soygun gerçekleşiyor ve 35 milyon dolarlık altını aralarında paylaşarak herkes rahat bir yaşam yaşayacaktır sonunda. Ama bu kadar çok para bazılarının aklını karıştırmak için yeterli bir sebep sanırım..

10
Kas

İster kum tanesi olsun, ister kaya.. İkisi de aynı şekilde batar suya..

Son zamanlarda bir merak sardım bu Kore yapımı filmlere. Bidusun‘un önerisi ile bu akşam Oldboy filmini seyrettim.

Filme nasıl giriş yapacağımı bilemedim.. İzlediğiniz tüm intikam filmlerini unutun bir kere. Senarist sınırları baya bir zorlamış. Sonunda insan tuhaf oluyor ya. Her ne kadar filmde olsa olayları sindiremiyor. Bir insandan da böyle intikam alınmaz ki ama arkadaş ya..

Neyse neyse spoiler vermeden ben konuya geçiş yapayım.. Eşi ve çocuğu ile kendi halinde bir hayat süren Oh Dae-su, bir gün zıvanadan çıkana kadar içmiştir. Bu güzel kafası ile eve giderken, yolda kaçırılıyor ve bir odaya hapsediliyor.

26
Şub

“Amman Tanrım!” - Bruce Almighty

Evvela Jim Carrey denilince aklına ne gelir? Benim çocukluğum gelir. Hemen ardından çocukluğumu şenlendiren onlarca filmi gelir aklıma. Yalancı Yalancı, Maske, Hayvan Dedektifi ve dahası. Jim Carrey ben de dâhil birçok insanın hayatına şen şakraklığıyla pozitif etki bırakmış ve unutulmazlar arasındadır hınzır. Mimikleriyle, oyunculuğuyla ve her zaman gülen suratıyla şu sinema dünyasında en ama en çok sevdiğim Aktörlerden birisi olur Jim Carrey’im.

Bu bıçkının ailecek izleyebileceğin ve bir o kadar da keyif alabileceğin başka bir filmi ise, unutulmazlar arasında çoktan yerini almış olan bir yapımdır, Aman Tanrım! Bruce Almighty. Üstelik rol arkadaşları da Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Steve Carell gibi usta oyuncularsa, değmesin yağlı boya.

9
May

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti tipik alışıla gelmiş korsan filmleri arasından sıyrılıp kendine özgü bir yer edinmeyi fazlasıyla hak eden bir yapım. Başrollerinde Makas Eller,Hayalet Süvari gibi başarılı yapımlara sahip Johnny Deep, Yüzüklerin Efendisi serisi ile adından söz ettiren Orlando Bloom ve Hollywood’un yeni yüzlerinden Keira Knightley yer alıyor.

İngiltere topraklarında yaşayan sıradan bir valinin kızı olan Elizabeth Swan, küçükken bulduğu kolye yüzünden acımasız korsan Kaptan Barbossa tarafından kaçırılır. Bir diğer korsan olan Jack Sparrow, Elizabeth’in çocukluk arkadaşı Will Turner ile işbirliği yapar. Oysa Jack’in tek düşündüğü Barbossa’nın elindeki gemisi Siyah İnci’dir.

Peşinde oldukları korsanlar ise geceleri gerçekleşen bir lanete sahiptir. Bu laneti ortadan kaldırmanın tek yolu kaçırdıkları genç kadını kullanmaktadır.

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress