5
Kas

Siz de insanların hayatları ile kumar oynamamalısınız.

Serinin son filmini de izlemiş bulunuyorum. Bu üçlemenin en çok sevdiğim yanı ana kadroyu koruması birde bunlar yetmiyor muş gibi her filmde usta oyuncuları da kadroya davet etmeler. Ocean’s Eleven filminde Julia Roberts, Ocean’s Twelve filminde Bruce Wills kadroya dahil olurken son filmde ise Al Pacino dahil oluyor ekibe.

Ayrıca ana konu itibari ile soygun filmler olmasına rağmen ilk filmde eski eşini geri kazanmak ve onunla birlikte olan Terry Benedict‘i devirmek. İkinci filmde ise başlarına aldıkları beladan kurtulmaları için bir araya geliyorlar.

Son filmimizde ise ön plana bu kez dostluk, arkadaşlık çıkıyor. Willy Bank(Al Pacino), acımasız ve hırslı bir kumarhane sahibidir. Bank, ekip içinde önemli bir yeri olan Reuben Tishkoff’a akıl almaz bir oyun oynayarak elindekileri alır. Reuben buna daha fazla dayanamaz ve hastaneye kaldırılır. Bunun üzerine ekip tekrar toplanarak Reuben’i bu duruma getiren Bank’tan intikam almak için masaya oturur. Fakat bu sefer asıl amaç ceplerini doldurmak değil Bank’ın elindekileri kaybetmesini sağlamak. Ama bu hiçde kolay değildir maalesef ve paraya ihtiyaçları vardır kurdukları planı hayata geçirebilmek için. Bunun üzerine ilk filmde soydukları Benedict ile görüşüp onu ikna etmeye çalışırlar.

Bu seferki plan hepsinden daha zor ve tehlikedir. Çünkü Bank’ın kumarhane açılış gecesine çok fazla önem verdiği için kusursuz olması için tüm detayları düşünmüştür. Fakat Reuben’in hayatı söz konusuysa ekip her şeyi göze almaya hazırdır.




Bunları İncelediniz mi?

oceans twelve
Her problem gizli bir fırsattır. - Ocean’s Twelve

Merhaba arkadaşlar.. Bir önceki yazımda serinin ilk filmi olan Ocean’s Eleven yorumlamıştım ve 3 filmden oluştuğunu belirtmiştim. Dün serinin ikinci filmi izledim kadrosunda bir eksilme olmaması hoşuma gitti açıkçası nedendir … Devamını oku..

Colin Clark gözünden Marilyn Monroe.. - Marilyn ile Bir Hafta

Simon Curtis’in yönetmen koltuğunda olduğu ‘Marilyn ile Bir Hafta’ filmi; bu kırılgan ve naif kadının görkemli hayatı hakkında fikir yürütebilmemiz için bizi onunla bir hafta geçirmeye götürüyor. Gerçek adı Norma … Devamını oku..

3046_gal
“Kimi seçersem seçeyim birileri mutsuz olacak.”

Her bölümünde içinizi sımsıcak ısıtacak, kimi yerinde çok kızacağınız ama bir o kadar da çok seveceğiniz; birbirine büyük bir sevgiyle, sımsıkı bağlanmış olan iki insan ve yaşlılığa doğru atılan küçük … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress