6
Tem

Johnny Depp ile Karayip Korsanları 5 Yolda

Dünya çapında hayran kitlesi yüksek olan Karayip Korsanları serisinin 4. Filmi Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hasılatına ulaştı. Böyle bir gişe hasılatından sonra yapımcılar 5. Film için kollarını sıvadılar. İlk iş ise Johnny Depp’le resmi sözleşme imzalamak.

Geçtiğimiz aylarda Terry Rossio’nun yeni filmin senaryosunu tamamladığını duyurdu. Lakin henüz kimse bu senaryoyu alıp okumamıştı. Edinilen son haberler Johnny’nin senaryoyu okuduğu ve seriye geri dönme hazırlığında olduğu yönünde.

Johhny, daha önceki açıklamalarında serinin biraz daha ağırdan ilerlemesi ve seyircinin hayal kırıklığına uğramaması için özel bir yapım olarak kalması yönündeydi.
Serinin fanları arasında duyulan bu haber büyük bir sevinç yaratırken, Johnny’siz Karayip Korsanları olmayacağı yönünde hem fikir oldukları da görülüyor.




Bunları İncelediniz mi?

Yedi Yaşam Filminden Kareler
“Tanrı, dünyayı yedi günde yarattı. Bense, benimkini yedi saniyede mahvettim..”

Gösterime girdiği günden beri, isminden oldukça söz ettiren bu duygu yüklü filmin başrollerinde, Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, gibi isimler yer alıyor. Ben Thomas(Will Smith), geçmişte yaşadıklarından pişmanlık duyan, … Devamını oku..

140116_oscar640.hlarge
86. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ ADAYLARI

Ellen Degeneres’in sunumuyla bu yıl 2 martta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 86. Oscar ödülleri adayları 16 Ocak Türkiye saatiyle 15.40′da açıklandı. Adayların açıklanmasının ardından her yıl olduğu gibi bu … Devamını oku..

Liseler Arası Kısa Film Yarışması
Türk Sinemasının Geleceği Aranıyor. Liseler Arası Kısa Film Yarışması

İstanbul (Erkek) Lisesi, 10 sene önce düzenlemeye başladığı Liseler Arası Kısa Film Yarışmasını bu sene de kaldığı yerden tüm hızıyla devam ettiriyor. Yarışma Türkiye’de düzenlenen ilk ve tek liseler arası … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress