2
Eki

“Kimi seçersem seçeyim birileri mutsuz olacak.”

Her bölümünde içinizi sımsıcak ısıtacak, kimi yerinde çok kızacağınız ama bir o kadar da çok seveceğiniz; birbirine büyük bir sevgiyle, sımsıkı bağlanmış olan iki insan ve yaşlılığa doğru atılan küçük adımlar.. Eminim, sizi de kendilerine bağlayacaklardır.

Farklı karakterler sahip bu iki insanı bir arada tutan tek şey; birbirlerine olan sevgileridir.. Onların aşkları çok büyüktü, birbirlerini delicesine ve aptalca seviyorlardı. Ta kii, ayrılık zamanı gelene kadar. Ayrılıkların kolay olduğunu da kim söyledi? Ayrılıklar hiç bir zaman kolay değildir.. Bunu herkes bilir aslında; ayrılıklar kötüdür, insanın canını acıtır.. hele ki, o kişiye aşıksanız.

Bu büyük bir yükün altından kalkmakta zor değil midir? Onun özlemi içinde yanıp tutuşmak ve her an aklına gelmesi.. Peki ne yapmalı? Onu unutmalı mı yoksa bir başkasını mı sevmeli mi? Peki kalbe söz geçer mi? Bunun cevabı işte tam da bu filmde!

- İstersen komik olabilirim… Dalgın, zeki, batıl inançlı, cesur ve ayaklarımın üstünde hafif olabilirim. Her ne istersen olabilirim. Sen sadece bana ne istediğini söyle; senin için o olurum.
- Aptalsın!
- Evet, bunu da olabilirim.

Aşkın nerde ve ne zaman karşımıza çıkacağını nerden bilebiliriz ki.. Bunu, aşkın en güzel örneği olan bu filmde bulabilirsiniz.. Benim hayatımın filmi olarak adlandırdığım bu filmi sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum.. Gerçek bir hikayeden alıntı mıdır bilmem ama bana göre yaşanan en güzel aşklardan biri diyebilirim! Kesinlikle izlenilmeli.. :)

İyi Seyirler!




Bunları İncelediniz mi?

Warrior film afişi
Tanımadığın şeytan, tanıdığın şeytandan iyidir. - Warrior

Bugüne kadar izlediğim en iyi dövüş filmi desem sanırım abartmış olmam. Bu filmi sakın diğer dövüş filmleri ile karıştırmayın. Diğerinden ayıran en büyük özelliği ise başrolleri paylaşan iki kardeş olması … Devamını oku..

37916_gal
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu

Senarist Ted Elliott ve Terry Rossio Karayip Korsanları’na devam filmi katmak yerine 2 filmlik bir mini seri katmayı düşünmüşlerdi. Bunun ilk adımını da Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı ile attılar. … Devamını oku..

fiftyfifty
Ya yaşama şansınız yüzde 50 olsaydı? - 50 / 50

Her gün ya da 2 günde 1 film izleyeyim diye bir düşünceye kendimi inandırıyorum ama olmuyor. Bu yabancı diziler yüzünden film keyfim bile yarıda kaldı. Haftada 1 ya da 2 … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress