11
Kas

Seni kırkında hayal edebiliyorum. Şu an bile gözümde canlandırabiliyorum. - Bir Gün

Herkesin bir şarkıya ihtiyacı vardır. Güzel melodi, gece çok uzunken… İşte tam anlamıyla sizi şarkılarıyla tutsak eden ve her sahnesinde, “şimdi ne olacak acaba?” diye meraklandıran bir film; “Bir Gün.” Onlar için çok önemli bir gün vardı, akıllarından hiç çıkmayan bir gün! Peki bu hangi gündü?

Her şey 15 temmuz günü başlamıştı. Birbirlerini daha önce fark etmemiş olan bu iki insanı buluşturan mezuniyet gecesinde.. Hayattan pek bir beklentisi olmayan, eğlenceye düşkün, zengin ve yakışıklı biri; kendi dünyasını içinde yaşayan, tüm hayatı kitaplardan ibaret olan ve her konu da kendini üstün gören birini, gerçekten sevebilir miydi, ona tüm kalbini sunabilir miydi? Birlikte geçirdikleri tek bir gece için, birbirlerini unutmak o kadar kolay olmasa gerek.. Onlar sadece arkadaş kalmayı istediler, birbirlerini çok iyi tanıdılar ve yıllar geçtikçe artan bir sevgiyle birlikte büyüdüler. Onların birbirleri için delicesine atan kalpleri vardı ve bunu zamanı geldiğinde paylaşmayı denediler. Zor günlerinde hep “EM&DEX” olarak kaldılar.. Peki ama aşka kim karşı koyabilirdi ki, artık tamamen beraber olmanın zamanı gelmemiş miydi? Bunu da öğrendiler ve bir ömür boyu birlikte olmak istediler.

Yıllar sonra, yaşanan bir aşkın uzun olması gerekmez miydi? Peki nerden çıktı bu erken ayrılık, kim bunu istedi? Son kez tartışmışlardı, tek bir istekleri vardı ama artık çok fazla zamanları yoktu.. Sadece biraz kırgınlık ve alınganlık vardı üzerlerinde ama bunu telafi edebilirlerdi. Çünkü onların aşkları çok büyüktü ve birbirlerine sonsuz bir sevgileri vardı. Onlar en iyi arkadaş, en iyi dost ve daha da ötesi onlar “Em&Dex”di.

Kitabını okuduktan sonra filmini merakla beklemiştim. Sanırım beklediğime değdi.. İzlemeyenler için tavsiye ediceğim
filmler arasında yerini alıyor. Aşk filmi sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken filmlerden diyebilirim.

Herkese iyi seyirler dilerim!!




Bunları İncelediniz mi?

“Kahramanlar, bazen kaderleri ağırlığında acı çekerler. Fakat, onları güçlendiren de bu acıdır.” - Midnight FM

Koreliler, gerilim türündeki filmlerde gerçekten çok başarılı yapımlar ortaya çıkarıyor. Fakat en büyük eksileri ise polisleri olaya dahil etmeleri. Yok yani film boyunca zaten hiçbir işe yaramıyorlar filmde olmasalar eksikliğini … Devamını oku..

children of men
“Çocukların sesleri olmadan, dünya ne garip bir yer…” - Children of men

Uzun zamandır bilim kurgu filmi izlemiyordum. Ne izlesem diye düşünürken adına sıkça rastladığım “Children of men (Son Umut) filminde karar kıldım. Film aslında diğer bilimkurgu filmlerinden oldukça farklı. Son Umut, … Devamını oku..

pirates_of_the_caribbean_015
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

İlk filmiyle gişelerde yüzleri güldüren Karayip Korsanları, devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Serinin bu 2. Yapımında, gözü pek delikanlımız Will Turner, Elizabeth ile evlenme arifesindedir. Düğün hazırlıkları yapıla dururken çılgın dostumuz … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress