4
May

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

İlk filmiyle gişelerde yüzleri güldüren Karayip Korsanları, devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Serinin bu 2. Yapımında, gözü pek delikanlımız Will Turner, Elizabeth ile evlenme arifesindedir. Düğün hazırlıkları yapıla dururken çılgın dostumuz Jack Sparrow ise başına bela aramaktadır.

Jack’in, lanetlerle dolu uçan hollandalı’nın kaptanı Davy Jones’a olan borcu gün ışına çıkar. Bu borcu ödemezse ömrünün sonuna kadar uçan Hollandalıda esir kalacağının farkındadır. Her şeyden kurtulmayı pek ala beceren çılgın korsanımız Jack, lanetli kaptan Davy Jones’u öldürmesi halinde uçan Hollandalıya hükmedebileceğini öğrenir. Bunu öğrenmesinden sonraysa işler değişmeye başlar.

Tüm bunların gölgesinde olaylardan habersiz olan Will ve Elizabeth, Jack’in bu umursamaz tavırlarından nasibini alacaktır…

Filmdeki en eğlenceli sahnelerden biri tabi ki de Jack ’in yamyamlar ile arasında yaşananlar olsa gerek. Hele ki yerlilerin elinden kaçış sahnesi eğlenceli anlara şahit olmamızı sağlıyor.

Kadrosunda hiçbir değişikliğe gitmeyen seri, yeni bir macerayla karşımızda yer aıyor. İzleyicinin nelerden hoşlandığını çok iyi bilen yapımcı Jerry Bruckheimer 2. Filmdede kollarını pek ala sıvamış. Görsel efekt bazında en üst seviyelerde yer alan film, Johnny Deep’in usta oyunculuğuyla kendini perçinlemeyi başarıyor.

Filmin Fragmanı

Yazan: Sinan Çalık




Bunları İncelediniz mi?

69929_gal
Aron Ralston’ın Hayatta Kalma Mücadelesi – 127 Saat

Filmin ismini çok sık duymuştum fakat yeni izleme fırsatım oldu. Doğruyu söylemek gerekirse filmden beklentim bu kadar yüksek değildi ama beni yanılttı.. Filmin konusuna gelecek olursak eğer, 1975 doğumlu Aron … Devamını oku..

Rush-Movie-Stills-HD
“Akıllı bir adam arkadaşlarından çok düşmanlarından bir şeyler öğrenir.” - Rush

Fragmanları çıktığı anda takip listemin üst sıralarında kendine yer bulmuştu ve merakla vizyona girmesini bekliyordum ki nereden bileyim ki bulunduğum şehre gelmeyeceğini? Hal böyle olunca mecbur beklemek zorunda kalıyorsunuz ve … Devamını oku..

photo-Le-Gamin-au-velo
“Cyril bisikletse, Samantha o bisikletin çamurluğudur.” - Bisikletli Çocuk

Son birkaç aydır siteyi baya bir boşladık. Aslında bir filmi izledikten sonra, hemen onu siteye eklemediğim zaman aklımdan çıkıyor. O yüzden artık filmi izler izlemez yazmaya başlayacağım. :) Neyse neyse, … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress