25
Ara

“Kahramanlar, bazen kaderleri ağırlığında acı çekerler. Fakat, onları güçlendiren de bu acıdır.” - Midnight FM

Koreliler, gerilim türündeki filmlerde gerçekten çok başarılı yapımlar ortaya çıkarıyor. Fakat en büyük eksileri ise polisleri olaya dahil etmeleri. Yok yani film boyunca zaten hiçbir işe yaramıyorlar filmde olmasalar eksikliğini bile fark etmeyiz o derece başarısızlar. Bu izlediğim ikinci Kore yapımı gerilim filmi ve ilk filmde de polisler hiçbir işe yaramıyorlar. Tabii izleyiciyi sinir etmekten başka. :)) Neyse neyse, filme dönsem iyi olacak sanırım..

Ko Sun-young, işinde son derece başarılı bir haber sunucusudur. Ayrıca geceleri ise radyo programı sunuyor ve programında ise film müziklerine yer vermesi sinema severleri filme daha ilk dakikalarda bağlıyor. Sun-young, kızının ameliyatı için Amerika’ya gitmek zorundadır ve son yayını ile dinleyicilere güzel bir veda etme niyetindedir. Mikrofonun başına geçer ve film müzikleri ile film replikleriyle enfes bir programa başlar. Fakat yayın arasında gelen bir telefon ile tüm yayın akışını değiştirmek zorunda kalacaktır.

Han Dong-soo, adaletin cezasını kesmediği suçluları öldüren ve kendini kahraman olarak gören bir psikopat katildir. Ko Sun-young’ın evine girerek kızını ve kardeşini rehin alır. Adamın tek istediği ise yayının kendi istediği şeklinde devam etmesi. Belirlemiş olduğu parçalar çalacak ve kızına, yeğenine ve kardeşine hiçbir zarar gelmeden kavuşacaktır. Fakat durumdan habersiz olan yapımcının bu tersliği fark etmesi üzerine olaya el atar ve işler tahmin edilemeyecek düzeye gelir. Katil, kız kardeşini öldürür. Bundan sonra kızının ve yeğeninin hayatını kurtarmak için sadece katilin söylediği şeyleri yapmak zorundadırlar.

Konu itibariyle son derece özgün ve gerilimin hiç düşmediği aksine her geçen sürede daha fazla arttığını söylemek daha doğru olacaktır sanırım. Gerilimi seven kişilerin kaçırmaması gereken bir yapım ortaya çıkmış.. Tavsiyedir. :)




Bunları İncelediniz mi?

Kabadayı Filminden Fotoğraflar
“Bizler eceli ile ölmeye karar verenler, kurşunla ölenlerin şeferine içiyoruz..”

Kabadayı.. Bu filmi bugüne kadar hep parça parça seyretmiştim. Ne başını yakalayabildim filmin ne de sonunu. Bugün ne izlesem? Diye düşünürken birden aklıma düştü ve gece vakti filmi izlemeye karar … Devamını oku..

78393_gal
Harry Potter Beyaz Perdeye Elveda Dedi

2001 yılında ilk defa seyirciye merhaba diyen Harry Potter serisi, tam 11 yıl sonra yine beyazperde de seyirciye elveda diyor. Son kitabı 2007 yılında çıkan ve o günden beri beklenen … Devamını oku..

Warrior film afişi
Tanımadığın şeytan, tanıdığın şeytandan iyidir. - Warrior

Bugüne kadar izlediğim en iyi dövüş filmi desem sanırım abartmış olmam. Bu filmi sakın diğer dövüş filmleri ile karıştırmayın. Diğerinden ayıran en büyük özelliği ise başrolleri paylaşan iki kardeş olması … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress