11
Ara

“Düşünme tarzını değiştirirsen, hayatını da değiştirirsin.”

“Düşünceni değiştirirsen, kendini de değiştirirsin.”

Filmin ilk fragmanı çıktığı zaman tüm herkes Step Up serisi ile kıyaslamaya başladı ve vizyona girdiği anda da bu kıyaslama yapılarak filme not verildi. Filmi izlemeye başladığınızda Step Up aklınıza geldiği an çabucak bundan sıyrılıp filme odaklanmaya çalışın derim. :)

Break dansın kalbi olan Battle of the Year yarışmaları her yıl onlarca ülkeyi, binlerce izleyiciyi bir araya getirerek dansın ve müziğin dibine vuruyorlar desek yanlış olmaz sanırım. :) ABD, bu yarışmaya 15 yıldır katılıyor fakat bir türlü 1. olamıyordu. Dante Graham, sponsor olduğu takımın ne yapıp edip bu yıl 1. olması için elinden geleni yapmayı kafasına koymuştur ve ilk olarak takımın başına başarılı olabilecek birini getirmeyle başlayacaktır. Jason Blake, başarıyı yakaladığı zamanlarda trafik kazasında oğlunu ve eşini kaybederek kendi köşesine çekilmiştir. Dante ile çok öncesine dayanan arkadaşlıkları onları bu kez Battle of the Year yarışması bir araya getirecektir.

Şartlarda anlaşmaya varıldığı anda takımın başına Jason Blake geçer ve mevcut kadroyu bir kalemde siler atar. Yeni bir takım oluşturulmak için çalışmalara başlanır ve başvuranların arasından 22 kişi seçilir. Yarışmanın başlamasına sadece 9 hafta kalmıştır ve her hafta 1 kişi bu takıma veda edecektir. Yalnızca en iyilerin yer alacağı 13 kişi Fransa’daki yarışmada yer alacaktır. Ama bu hiçte göründüğü kadar kolay olmuyor maalesef. 10-15 yıldır birbirini tabıyan ve bir arada olan takımlar karşısında ABD’den katılan Rüya Takımı’nın şansı olacak mı??

Ayrıca şunu belirtmeden geçemeyeceğim filmin finaline çok şaşırdım. Böyle filmlerde, finali ilk sahnede bile tahmin edebiliyorken bu biraz ters köşeye yatırmış ve 2. filme de göz kırpmıştır. :)




Bunları İncelediniz mi?

dikkat-bebek-var
Yıldızlar geçidi.. - Dikkat Bebek Var.

Film izlemeye karar veririz fakat o film seçme aşaması varya.. Soğutuyor resmen beni filmlerden çoğu kez :D Gene, bugün ne izlesem diye düşündüm ve tesadüfen bu filmle karşılaştım. Bu aralar … Devamını oku..

s
“Kızını hayatta tutabilmek için saniyelere meydan okuyan baba..” - Hours

30 Kasım’da trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker’ın son filmi.. Film belki mükemmel değildi, fakat babanın kızını hayatta tutabilmek için çabası sanırım sizi filme kilitliyor. Tek mekanda geçen filmlerde oyuncunun … Devamını oku..

Sucker-Punch-17
Sucker Punch (2011)

Zack Syneder’in ilk olarak 2004 yılında karşımıza Ölülerin Şafağı ile çıkışını hepimiz hatırlarız. O ağır, anlamsız yürüyüşlere sahip zombilerin yerine, koşan, zıplayan eğlenceli zombileri işlemesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress