23
Eyl

Yıldızlar geçidi.. - Dikkat Bebek Var.

Film izlemeye karar veririz fakat o film seçme aşaması varya.. Soğutuyor resmen beni filmlerden çoğu kez :D Gene, bugün ne izlesem diye düşündüm ve tesadüfen bu filmle karşılaştım. Bu aralar pek komedi izlemiyorum ama kadrodaki oyuncuların (Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Anna Kendrick, Chace Crawford) etkisine kapılıp izlemeye karar verdim.

İzlemesine izledim ama.. Nedense pek hoşuma gitmedi. Bu son yıllarda birbirinden başarılı oyuncuları tek filmde toplamak moda oldu zaten. Oyuncuların büyüsüne kapılıp filmi çok merak ediyorsunuz hatta vizyona girmesini bile bekliyorsunuz. Fakat sıradan bir senaryo ile karşımıza geldiklerinde koca bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Neyse efendim filme dönelim biz :) Filmimizin konusu; çocuk sahibi olmak isteyen ünlülerin eğlenceli hayatını bizlere yansıtmış. Henüz buna hazır olmayan baba adaylarının hikayeleri ve maceraları ise ayrı bir keyifli olmuş. Hatta filmde en keyif aldığım sahneler onlar oldu genelde.

Çoğu zaman işin zorluklarını gören baba adayları düşüncelere boğuluyor ve acaba hazır mıyım? sorusunu kendilerine soruyor ve hatta arada uzaklaşsalar bile eşlerini sevdikleri için bu zorlu ama bir o kadarda eğlenceli hayat için birlikte çaba göstermeye çalışıyorlar.

Yazının en başında da söylediğim gibi çok daha iyi bir film beklerdim bu ekipten fakat sıradan bir konu, sıradan bir işleyiş olmuş. Zaman öldürmek isteyenler için ideal bir film. Fakat izlemezseniz de pek bir şey kaybetmezsiniz açıkçası :)




Bunları İncelediniz mi?

İntikam filmi sevenlere: Mezarına Tüküreceğim

Korku ve gerilim severler için kaçırılmayacak bir film. Başrol oyuncuları, Sarah Butler, Jeff Branson ve Andrew Howard. Konusu : Genç bir yazarın kitabını yazabilmek için sakin bir orman evine gitmesiyle … Devamını oku..

pirates_of_the_caribbean_015
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

İlk filmiyle gişelerde yüzleri güldüren Karayip Korsanları, devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Serinin bu 2. Yapımında, gözü pek delikanlımız Will Turner, Elizabeth ile evlenme arifesindedir. Düğün hazırlıkları yapıla dururken çılgın dostumuz … Devamını oku..

Tam gaz giderken hiç yaralanmadım. Adamı tereddütte kalmak öldürür. - Premium Rush

Filmi uzun zamandır takip ediyordum ve sonunda çıktı. Geçen yıl fragmanı izlemiştim ve çok ilgimi çekmişti. Konu itibariyle farklı bir film olmuş . Ayrıca başrolünde Joseph Gordon-levitt yer alıyor. Oynadığı … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress