1
May

Sucker Punch (2011)

Zack Syneder’in ilk olarak 2004 yılında karşımıza Ölülerin Şafağı ile çıkışını hepimiz hatırlarız. O ağır, anlamsız yürüyüşlere sahip zombilerin yerine, koşan, zıplayan eğlenceli zombileri işlemesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Daha sonra 300 ve Watchmen gibi çizgiroman uyarlamalarını ekranlara taşıyan Syneder, fantastik öğelerle aksiyonu karıştırarak başarısını kat ve kat artırmıştı.

Yeni filmi Sucker Punch’ta ise bizlere samuraylar, robotlar,savaşlar ve ejderhalarla dolu fantastik bir dünya sunuyor. 1950’ lerde akıl hastanesinde yatan bir kız olan Baby Doll yani namı diğer Sucker Punch’un hayal dünyasına ilerliyoruz. Dış nedenlerden kendini soyutlayan Baby, kısa süre sonra kendisine lobotomi yapılacak olduğundan hastanedeki diğer arkadaşlarıyla hayal dünyasında yolculuğa başlar. Bu hayal dünyası içerisinde çeşitli ormanlar,canavarlar ve yaratıklarla savaşırken gerçekle hayal arasındaki ince çizgide kaybolurlar.

Baby Dole rolünde izlediğimiz Emily Browning’e, Abbie Cornish, Vanessa Hudgens, Jena Malone, Jamie Chung ve Watchmen’dan tanıdığımız Carla Gugino eşlik ediyor.

Filmin Fragmanı

Yazan: Sinan Çalık




Bunları İncelediniz mi?

İyi Günde Kötü Günde Filmden Kareler
“Mutlu bir evlilik, sanıldığı kadar kolay değil.”

İyi Günde Kötü Günde Filminin başrollerinde Kellan Lutz (Charlie), Mandy Moore (Ava), Jessica Szohr (Shelby), Michael Weston (Gerben) ve Jane Seymour oynamaktadır. Ava evlilik danışmanlığı yapmaktadır. Evlenmesiyle birlikte meslek hayatı … Devamını oku..

24pi80h
VİZYON GÜNLÜĞÜ: ”THE PURGE: ANARCHY”

Geçtiğimiz yıl vizyona giren The Purge; geleceğin distopik Amerikasında, yılda bir gün boyunca tüm suçların ortadan kalktığı, sokakların tekinsiz bir ortama dönüştüğü zaman dilimini korunaklı evlerinde güvende olduklarını düşünen bir … Devamını oku..

oceans twelve
Her problem gizli bir fırsattır. - Ocean’s Twelve

Merhaba arkadaşlar.. Bir önceki yazımda serinin ilk filmi olan Ocean’s Eleven yorumlamıştım ve 3 filmden oluştuğunu belirtmiştim. Dün serinin ikinci filmi izledim kadrosunda bir eksilme olmaması hoşuma gitti açıkçası nedendir … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress