22
Ara

“Kızını hayatta tutabilmek için saniyelere meydan okuyan baba..” - Hours

30 Kasım’da trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker’ın son filmi.. Film belki mükemmel değildi, fakat babanın kızını hayatta tutabilmek için çabası sanırım sizi filme kilitliyor. Tek mekanda geçen filmlerde oyuncunun performansı ve yönetmenin başarısı o filmi izlenir kılmıyor mu? :)

Katrina kasırgası sırasında eşini doğum sırasında kaybeden bir adamın hikayesini anlatıyor. Bebeği, henüz kendi kendine nefes alamadığı için solunum cihazına bağlıdır. Kasırganın şiddetli şekilde devam etmesiyle hastanenin boşaltılmasına karar verilir. Fakat Nolan ve bebeği taşıyacak donanımlı bir ambulans olmadığından hastanede beklemek zorundadırlar.

Birkaç saat içinde tüm şehirde elektrik gider ve Nolan o an ne yapacağını bilemez. Bebeğinin kendi kendine nefes alabilmesi için sadece 48 saat solunum cihazının çalışması gerekmekte. Hastanenin deposundan bulduğu jeneratörü solunum cihazına bağlayarak tekrar çalışmasını sağlar. Fakat 48 saat maalesef o kadar rahat geçmeyecektir. Şehirde kesilen elektrik nedeniyle yağmacılar silahlanarak tehdit oluşturmaktadır. Henüz eşinin vefatını sindirememiş olsa da hayata tutunmak için geriye kalan tek sebebi olan kızının yaşam savaşını kazanması için saniyelerle savaşması gerekiyor.

Acaba Nolan, tüm zorlu şartlara rağmen kızını hayatta tutabilmeyi başarabilecek mi?




Bunları İncelediniz mi?

mezarina-tukurecegim
İntikam filmi sevenlere: Mezarına Tüküreceğim

Korku ve gerilim severler için kaçırılmayacak bir film. Başrol oyuncuları, Sarah Butler, Jeff Branson ve Andrew Howard. Konusu : Genç bir yazarın kitabını yazabilmek için sakin bir orman evine gitmesiyle … Devamını oku..

oceans_11
Kağıtlara bakarak onları değiştiremezsin. Elindekileri hatırla..

Bayramın en güzel yanı sanırım her gün 1, 2 film izleyerek günü bitirmek :) Adını çok kez duyduğum fakat ilk başlarda ilgimi çekmeyen Ocean’s 11 filmini dün seyrettim ki zaten … Devamını oku..

django_2
“Genç ölmek için fazla yaşlıyım.” - Django Unchained

Filmin kadrosunu gördüğüm zaman izleyip izlememek konusunda kararsız kalmış ve bir süreliğine ertelemiştim. Bu düşünceye sahip olmamdaki en büyük etken ise; günümüzde yapımcıların, yönetmenlerin zengin kadro ile yola çıkıp izleyicinin … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress