21
Tem

“Ölümden kaçış yok..”

Severek izlediğim nadir filmler arasında yer alan Son Durak, serinin 5. filmi ile 2011 yılında bizlerle olacak. 3 boyut teknolojisi ile yapılacak filmde yine her zaman ki gibi aksiyon dolu anlar bizleri bekliyor. Oyuncu kadrosu ve mükemmel senaryosu ile her an ne olacağının kestirilemediği filmler arasında yer alan Final Destination, tüm dünya ülkeleri ile birlikte Türkiye’de de yayına girecek.

Asma Köprü Kopuyor !

Birbirinden değişik kurgular ile hazırlanan filmin 3D olarak hazırlanması gerçekcilik oranını bir kat daha arttıracak ve ilgi çekici kılacak. Son Durak 5 izlemeniz gereken filmler arasında kesinlikle yer almalı. Filmin bu serisinde gelecekten kesintiler gören kahramanımız asma köprünün koptuğunu görecek, ancak ölümden kaçışın imkansız olduğu bir kez daha tekrarlanacak.

Kimilerine Göre Basit Ölümler, Kimilerine Göre Kader

Son Durak 5 Filminde yaşananlar kimi insanlara ve film eleştirmenlerine göre basit ölümleri anlattığı kimi insanlara ve sinema seven yorumculara göre ise kaderden kesintiler sunduğu savunulmaktadır.

2011 yılı içerisinde çıkacak olan Son Durak 5 Filminin 26 Ağustos tarihinde vizyona gireceği verilen bilgiler arasında yer almaktadır.

Son Durak 5 Fragman;




Bunları İncelediniz mi?

s
“Kızını hayatta tutabilmek için saniyelere meydan okuyan baba..” - Hours

30 Kasım’da trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker’ın son filmi.. Film belki mükemmel değildi, fakat babanın kızını hayatta tutabilmek için çabası sanırım sizi filme kilitliyor. Tek mekanda geçen filmlerde oyuncunun … Devamını oku..

premiumrush
Tam gaz giderken hiç yaralanmadım. Adamı tereddütte kalmak öldürür. - Premium Rush

Filmi uzun zamandır takip ediyordum ve sonunda çıktı. Geçen yıl fragmanı izlemiştim ve çok ilgimi çekmişti. Konu itibariyle farklı bir film olmuş . Ayrıca başrolünde Joseph Gordon-levitt yer alıyor. Oynadığı … Devamını oku..

in-the-name-of-the-father1
“Bence, ‘merhamet’ kelimesini İngilizce sözcüklerden çıkarmak gerek.” - Babam İçin

Konusunu okuduğum zaman, izleyip izlememek arasında kararsız kalmıştım fakat yorumlara göz gezdirdiğim zaman ilgimi çekmeyi başarmıştı. Klasik bir giriş ile; başrollerinde Daniel Day-Lewis, Pete Postlethwaite, Mark Sheppard, Tom Wilkinson ve … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress