16
Şub

Michael Mann Sinemaya Dönüyor

Johnny Depp, Christian Bale ve Marion Cotillard’lı “Public Enemies”ten sonra film çekmeyen, bu süre zarfında sadece “Luck” dizisinin pilot bölümünü kotaran usta yönetmen Michael Mann dört yıllık suskunluğuna nokta koyacak gibi. Bu girişle başlayan bir kaç haber yapmıştık son iki senede. Mann bir ara dünya savaşı zamanında fotoğraflar çeken Robert Capa’nın hayatını anlatan bir film çekeceğini açıklamış ama sonra proje rafa kaldırılmıştı.

Daha sonra Mann’in adı “Go Like Hell”, “Big Tuna” gibi projelerle de anıldı ama Mann bir türlü kameranın arkasına geçmedi. Mann’in yöneteceği söylenen yeni filmin ismi açıklanmadı. Filmin gerilim türünde olacağı ve başrolünde Chris Hemsworth’ün yer alacağı belirtildi. Senaryoyu Mann ve Morgan Davis Foehl kaleme alacaklar. Bakalım Mann bu kez gerçekten kameranın arkasına geçip dört yıllık suskunluğunu bozacak mı.

Kaynak




Bunları İncelediniz mi?

stoker20132013
“Bazen daha kötü bir şey yapmanı engellemek için kötü bir şey yapman gerekir.” - Stoker

Güney Kore’nin en ünlü yönetmenlerinden, muhteşem üçlemesi ile sinemaseverlerin gönlünde taht kuran Chan- Wook Park’un ilk Hollywood denemesi olan Stoker, yönetmenin diğer filmlerinin yanında biraz Hollywood kalıplarına girmiş kalıyor. Çok … Devamını oku..

Patrondan kurtulma sanatı filminden kareler
“Başarının sırrı, pisliklere katlanmaktadır.”

Yıllardır bir şirkette çalışıyorsunuz ve terfi için kendinizi işe adıyorsunuz. İşten en son çıkıyorsunuz, en çok işi siz yapıyorsunuz. Fakat terfi günü geldiği zaman yerinizden hiç kımıldamıyor, hatta 2 dakika … Devamını oku..

Sucker-Punch-17
Sucker Punch (2011)

Zack Syneder’in ilk olarak 2004 yılında karşımıza Ölülerin Şafağı ile çıkışını hepimiz hatırlarız. O ağır, anlamsız yürüyüşlere sahip zombilerin yerine, koşan, zıplayan eğlenceli zombileri işlemesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress