5
Eki

“Başarının sırrı, pisliklere katlanmaktadır.”

Yıllardır bir şirkette çalışıyorsunuz ve terfi için kendinizi işe adıyorsunuz. İşten en son çıkıyorsunuz, en çok işi siz yapıyorsunuz. Fakat terfi günü geldiği zaman yerinizden hiç kımıldamıyor, hatta 2 dakika işe geç kaldınız diye fırça da yiyorsunuz!! Böyle bir durumla siz karşı karşıya kalsaydınız patronunuzu öldürmek için hain ve bir o kadar da enteresan planlar hazırlamaz mısınız? :D

3 Kafadar arkadaş Charlie Day (Dale Arbus), Jason Bateman (Nick Hendricks) ve Jason Sudeikis (Janine Boitard) artık patronlarının (Kevin Spacey, Jennifer Aniston ve Colin Farrell) yaptıklarına dayanamayarak onları ortadan kaldırmak hatta öldürmek için seri katil arayışına girmişlerdir. Şehrin en pislik yerine gidip hiç tanımadıkları bir insana 10 yıl hapiste yattım dediği için 5 milyon dolar ile anlaşma yaparlar. Fakat daha sonradan öğrenirler ki adam 10 yıl içerde yatmasının sebebi adam öldürmek değil korsan cd işiymiş meğerse. Fakat el mahkum ellerinde ki bu konularda bilgi alabilecekleri tek kişi o kişidir. Onun verdiği öneriler ile patronlarını yakın takibe alırlar.

Ama plan her ne kadar kolay gibi görünse de 3 arkadaş bunu ellerine yüzlerine bulaştırırlar ve kendilerini hiç olmadıkları bir yerde bulurlar. İşler iyice karışmaya başladıkça bizim kafadarlar da panik meydana gelir ve hata da kaçınılmaz olur.

Filmin konusu diğer komedi filmlerine göre çok farklı ve bence son zamanlarda izlerken keyif aldığım filmler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Canınız sıkılıyorsa, izleyecek film arıyor ve bulamıyorsanız bu film tam size göre .. :D

İyi seyirler dileriz..

Patrondan kurtulma sanatı fragmanı




Bunları İncelediniz mi?

yilbasi
Yılbaşı Çekiliş Sonuçları..

Merhaba arkadaşlar. Yılbaşı çekilişimizi açıklamak için buradayız. 2012 yılında öncelikle herkese sağlık, huzur, azıcık para da olsa fena olmaz hani :D ve tabi ki bol filmli seneler dilerim.. kitapindirim.com ve … Devamını oku..

MV5BNjkxMTc0MDc4N15BMl5BanBnXkFtZTgwODUyNTI1MDE@._V1_SX640_SY720_
FAZLA KONUŞULMUŞ, FAZLA SÜSLÜ BİR FİLM: AMERICAN HUSTLE

Görkemli bir oyuncu kadrosu, süslenmiş bir prodüksiyon, David O. Russell usulü tipik bir Hollywood örneği: American Hustle Altın Küre’de En iyi Müzikal/Komedi, En iyi kadın oyuncu ve En iyi yardımcı … Devamını oku..

71882_gal
Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde

Karayip Korsanları serisini seyircinin vazgeçilmezi haline getiren 2 unsur var. Bunlardan biri Johnny Depp’in Sparrow karakteriyle büyük başarı elde etmesi, bir diğeri ise alışıldık korsan filmlerinin aksine daha keyifli ve … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress