15
Ara

Sineblog Yılbaşı Çekilişi Başladı..

Merhaba arkadaşlar..

Bu çekilişi bir kaç ay önceden yapmayı planlıyordum fakat kısmet bugüneymiş. Yılbaşının yaklaşması nedeniyle bol ödüllü bir çekiliş ile açılışı yapıyoruz :) Bundan sonra düzenli olarak çeşitli çekilişler düzenlenecektir. Lütfen en alttaki uyarılara göz atmayı unutmayın.

Çekilişte verilecek olan hediyeler;

1. Açlık Oyunları serisi + Star Wars 6. Cilt
2. Star Wars 5. ve 6. Cilt
3. Star wars 5. ve 6.cilt
4. Orjinal Dvd + Star wars 6.cilt
5. Orjinal Dvd + Star Wars 6. cilt
6. Star Wars 6. cilt
7. Star wars 6. cilt

Açlık Oyunları kitaplarının temin edilmesinde bize yardımcı olan kitapindirim.com‘a ve Star wars ciltlerine sponsor olan Ertan Abiye (JBC YAYINCILIK) özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Çekiliş içim Wmaracı Çekiliş aracı kullanılacaktır.


Çekilişe katılım sona ermiştir bundan sonra konuya yapılan yorumlar onaylanmayacaktır. Çekiliş yarın akşam düzenlenecek ve çekiliş sonucunu yeni konu açarak bilgilendireceğiz. Katılan herkese teşekkürler..

Çekiliş Kuralları ve Süresi

  • Çekilişe katılma şansınız 15 Aralık (bugün) Tarihinde başlayacak ve 30 Aralık Saat:24.00’da sona erecektir.
  • Çekiliş sonuçları 31 Aralık‘ta bu konu üzerinden açıklanacaktır ve kazanan arkadaşlarımız ile e-mail adresleri ile iletişime geçilecektir.

Çekiliş Hakları

  • Bu konu üzerinden “Katılıyorum” şeklinde yapacağınız yorum ile sadece 1 çekiliş hakkı elde edebilirsiniz. Fakat ben şansımı artırmak istiyorum diyorsanız;
  • Facebook, Twitter, Google+ yada Friendfeed adresinden çekilişimizi duyurmak için aşağıda ki yazıyı paylaştığınız taktirde 1 çekiliş hakkı daha kazanacaksınız.

Birbirinden güzel hediyelerle http://sineblog.net yılbaşı çekilişi başladı. Katılmak için http://bit.ly/uQUI8r

  • Çekilişimizi blog adresiniz de özgün bir yazı ile duyurarak 4 çekiliş hakkı daha kazanabilirsiniz. Tanıtım yazınızda aşağıdaki linklerin geçmesi zorunludur.

[html]<a title="kitap" href="http://kitapindirim.com" rel="dofollow">kitap</a>

<a title="film önerileri" href="http://www.sineblog.net" rel="dofollow">film önerileri</a>

<a title="sinema" href="http://www.sineblog.net" rel="dofollow">sinema</a>
[/html]

UYARILAR:

  • Çekilişe sosyal medya paylaşım sitelerinizde ki üyelikleriniz ile katılıyorsanız eğer yorum yaparken aşağıda ki şablona göre yazmanız yeterlidir.
  • Sosyal medya ile çekilişe katılacak olan arkadaşlar lütfen paylaşımı yaparken sadece arkadaşlarınıza değil paylaşma seçeneğini herkes olarak değiştirin. Ayrıca yayınlayıp bir kaç gün sonra yazıyı kaldıranların çekiliş hakkı da iptal olacaktır. Lütfen yazıyı çekiliş sonuna (31 Aralık) kadar kaldırmayın.

Blog:
Facebook:
Twitter:
Google+:
FriendFeed:




Bunları İncelediniz mi?

Battle-of-the-Year
“Düşünme tarzını değiştirirsen, hayatını da değiştirirsin.”

“Düşünceni değiştirirsen, kendini de değiştirirsin.” Filmin ilk fragmanı çıktığı zaman tüm herkes Step Up serisi ile kıyaslamaya başladı ve vizyona girdiği anda da bu kıyaslama yapılarak filme not verildi. Filmi … Devamını oku..

hodejegerne
Büyük oynamayan kazanamaz – Hodejegerne

Filmin konusunu incelediğim zaman klasik aksiyon filmlerinden bir tanesi diye düşünerekten vakit geçirmek için izlemeye başladım. Filmin başı biraz sıkıcı geçince kapatıp kapatmamak konusunda kararsız kaldım ama bir filmi yarım … Devamını oku..

ayhan kaplan
Bir Ata Demirer Klasiği - Berlin Kaplanı

Merhabalar efenm. Uzun zamandır uzak kaldım filmlerden. Ama geçenlerde Ata Demirer’in son yapımı olan Berlin Kaplanı’nı izleme fırsatına kendime görebildim çok şükür. Ata Demirer’in şov dünyası için yapmış olduğu çalışmalarını … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress