25
May

Thor - 2011

The Avengers filminin temellerini atmaya başlayan Marvel, Captain America’dan önce bir diğer kahramanı olan Thor’u görücüye çıkarıyor.

İskandinav mitolojisinde tanrıların en yücesi olan Odin’in iki oğlundan biri olan Thor’un, babası ile tartışmasından sonra güçleri ve çekicinin elinden alınıp dünyaya gönderilmesi ile hikayemiz başlıyor. Dünyada insanlar ile yaşamaya mahkum edilen Thor, nasıl kahraman olacağını yine insanlarla birlikte öğreniyor. Ona bu konuda yardımcı olan bilim kadını Jane Foster’a ise aşık olmaktan kendini alıkoyamıyor. Tüm bunların yanında kardeşi Loki ve kuvvetli düşmanlara karşı savaş vermek zorunda kalır.

Bir Marvel klasiği olan Stan Lee’nin filmlerde kısa rollerde karşımıza çıkması, bu filmde de geleneği devam ettiriyor. Bunun yanında Hulk’un TV dizisinde Thor’u canlandıran Eric Allan Kramer’de filmde kısa role sahip isimlerden.

Yazan: Sinan Çalık




Bunları İncelediniz mi?

warnerbros
Warner Bros Yeni Seri Peşinde

2011 yılında vizyona giren pek çok seri niteliği taşıyan yapım Warner Bros’un yüzünü güldürmeyi başaramadı. Thor, Green Lantern ve X-Men: First Class gibi seri yapımları bile Amerika hasılat sıralamalarında 200.000 … Devamını oku..

the-patriot-poster
“Yıllardır günahlarımın dönüp, beni bulmasından korkuyordum.. Bu bedel, dayanamayacağım kadar ağır..” - The Patriot

Sıkça karşılaştığım ama bir türlü izleyemediğim The Patriot filmini sonunda seyredebildim. Mel Gibson‘un başrolde oynaması izlememdeki en büyük etkendi aslında. İzlediğimde ise niye bu kadar geç seyrettim ki diye düşünmeden … Devamını oku..

blood_diamond-05
“Kalbim bana hep, insanların doğuştan iyi olduklarını söylemiştir. Tecrübelerim ise aksini iddia eder.” - Kanlı Elmas

Leonardo DiCaprio‘nun oyunculuğunu çok beğensemde bu filmi hep ertelemiştim.. Geçen gün izleyeceğim filmler listesine 3. sıraya eklemiştim ve geçte olsa seyredebildim filmi. Bugüne kadar izlediğim her filmi, en iyiler listemin … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress