5
Tem

Warner Bros Yeni Seri Peşinde

2011 yılında vizyona giren pek çok seri niteliği taşıyan yapım Warner Bros’un yüzünü güldürmeyi başaramadı. Thor, Green Lantern ve X-Men: First Class gibi seri yapımları bile Amerika hasılat sıralamalarında 200.000 dolar’ı geçemediler.

13 Temmuz 2011 de dünya genelinde vizyona girecek olan “ Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2” Warner Bros. Stüdyolarınıda alarm durumuna geçirdi. 2001 yılında seyirciyle ilk kez buluşan seri, ilk 7 filmin hasılatı ile yüzleri güldürmüştü. Aşağıda Warner Bros’un yüzünü güldüren o hasılat sıralamaları ile filmleri görebilirsiniz.

Sinema tarihinde üst üste artışlarla ilerleyen başka seri şuana kadar olmadı. Harry Potter serisinin bitişi haliyle yerine geçecek başka serilerinde arayışını mecbur kıldı. Şuan devam eden seriler arasında sadece Dark Knight var. Bu yıl vizyona giren Green Lantern her ne kadar Amerikada 130.000 $ hasılatını geçemesede eldeki bir diğer seri olarak ilerlemeye devam edecek.

Warner Bros’un Harry yerine getireceği serinin ne olacağını en kısa sürede öğreneceğimize kuşku yok.




Bunları İncelediniz mi?

Pyjamas
“Adım, Bruno. - Adım Shmuel.” - Çizgili Pijamalı Çocuk

Çizgili pijamalı çocuk.. eminim ki filmin adını duyduğunda “bu ne böyle, ne biçim bir film ismidir..” demiş olabilirsin. Amma velakin işin aslı, tahminin gibi değil. Daha bi iç cızlattırıcı ve … Devamını oku..

django_2
“Genç ölmek için fazla yaşlıyım.” - Django Unchained

Filmin kadrosunu gördüğüm zaman izleyip izlememek konusunda kararsız kalmış ve bir süreliğine ertelemiştim. Bu düşünceye sahip olmamdaki en büyük etken ise; günümüzde yapımcıların, yönetmenlerin zengin kadro ile yola çıkıp izleyicinin … Devamını oku..

Patrondan kurtulma sanatı filminden kareler
“Başarının sırrı, pisliklere katlanmaktadır.”

Yıllardır bir şirkette çalışıyorsunuz ve terfi için kendinizi işe adıyorsunuz. İşten en son çıkıyorsunuz, en çok işi siz yapıyorsunuz. Fakat terfi günü geldiği zaman yerinizden hiç kımıldamıyor, hatta 2 dakika … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress