20
Kas

Bazen kuralları çiğnemek güzeldir. - Step Up 4

Önceki filmlerde ki gibi gene bir grup genç hayatını dansa adamış ve bununla geçimini sağlamak için çalışmalar yapmaktadırlar. Tam herşey bitmişken bir dans yarışması düzenlenir. Diğer yarışmalardan farkı youtube üzerinden düzenleniyor olması. 10 milyon izleyici sayısına ulaşan ilk kanal 100.000$ kazanacaktır. Bu onlar için tek fırsattır ve kendilerini farkettirmek için sokaklara çıkmışlardır.

MOB’un en büyük özelliği ise kurallara meydan okuyarak ilgi çekmeye çalışmaktadır. Kimi zaman trafiği kapatarak danslarını sergilerken, kimi zamanda sanat galerisine sızarak orada dans etmektedirler. Tabii her gösteri için detaylı bir çalışma yapılmaktadır. Herkes yarışmaya bu kadar odaklanmışken hiç beklemeyecekleri bir olay gerçekleşir ve mahallerinin yıkılacağını öğrenirler.

MOB’un bildiği tek şey dans etmektedir ve tepkilerini de dans ile ortaya koymaktadırlar. Tabi her gösteriden sonra izleyici sayıları hızla artmaktadır ve bir yandan da polisler bu kişileri tespit etmeye çalışıyorlar. Bu gösteriler bazı vatandaşların hoşuna giderken kimileride şikayetçidir. Poliste bir yandan MOB üyelerini tespit etmeye çalışır. Fakat sanırım bu biraz zor çünkü her gösteride sayıları daha da artıyor.

Emily, profesyonel dansçı olmak için Miami’ye gelir ve babasının otelinde çalışan MOB’un kurucularından olan Sean ile tanışır. Emily’nin tıpkı kendileri gibi dansçı olduğunu öğrendikten sonra kendini geliştirmesi için MOB dans grubuna kayıt olmasını sağlar ve grubun eksik bayan dansçısı bulunmuş olur. Fakat ortada kimsenin bilmediği bir sorun vardır. Mahallerini yıkacak olan adamın kızıdır Emily.

Her şey bir anda karmaşık bir hal almışken, Emily hayali olan seçmeleri kazanabilecek mi? MOB üyeleri dikkatleri çekip bu yıkımlara engel olabilecekler mi acaba? Bu soruların cevabı filmde saklı :) Ayrıca ilk 3 filmi izleyen arkadaşlara da bir müjde; Adam G. Sevani son dakikalarda filme dahil oluyor bilginize :)




Bunları İncelediniz mi?

game of death
Tayland Yapımı “13: Game of Death” Yeniden Çevriliyor!

Tayland yapımı 13: Game of Death filmi yeniden çevrilmeye başlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Daniel Stamm alacak ve görünen o ki korku filmlerinden vazgeçecek gibi durmuyor. Fantasia Festivali’nde en iyi … Devamını oku..

medium_Devils-Pass-2013-Movie-Poster
Devil’s Pass - Şeytan Geçidi..

Devil’s Pass.. Genel hatları ile 1959 yılında, bir grup Rus dağcının, Ural dağları’nda tırmanışta iken esrarengiz bir şekilde ölmesinden esinlenerek ; yıllar sonra bu olayın sırrını anlamak amacı ile aynı … Devamını oku..

300 Spartalı resimleri
“300 Spartalı”

M. Ö. 480 yılında gerçekleşen Thermopylae savaşının konu alındığı filmin başrollerinde, Gladyatör filminden tanıdığımız Gerard Butler ve Lena Headey, David Wenham, Michael Fassbender, Peter Mensah, Vincent Regan, gibi isimler yer … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress