13
Eyl

Tayland Yapımı “13: Game of Death” Yeniden Çevriliyor!

Tayland yapımı 13: Game of Death filmi yeniden çevrilmeye başlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Daniel Stamm alacak ve görünen o ki korku filmlerinden vazgeçecek gibi durmuyor.

Fantasia Festivali’nde en iyi asya filmi seçilen 13 oyun filmi, psikolojik – gerilim ve korku – komediyi bir araya getiren değişik bir yapım olacağına benziyor. İsimsiz bir telefon ile kendini kanlı ve bir o kadar da tehlikeli bir oyunun ortasında bulan adam, 13 aşamalı oyunda milyonlarca paza kazanmak için tüm sınırları zorlamaya başlayacak..

Testere, Oyun (The Game) ve Truman Show gibi başarılı yapımların karışımı olarak nitelendirilen ve özelikle yurt dışında fazlasıyla tutan popüler kültür olan “reality Show” mantığının oluşturduğu rating ve para hırsının geri dönüşü olmayan gözü dönmüşlüğü kara – komedi özelliği taşıyan bir dille beyaz perdeye taşıyan 13 oyun, kökünde yönetmen Chukiat Sakveerakul’un Tay toplumunda gördüğü “maddeciliğin” yansıması olarak ortaya çıkmıştı. 2007 yılınd ise yeniden çevrim hakkını satın alan Weistein Stüdyosu’nun Daniel Stamm’a emanet ettiği yeni projede ise acaba hangi toplumun hangi sorunu anlatılacaktır?




Bunları İncelediniz mi?

”Kanunlar değişir Epps, evrensel gerçekler bakidir” 12 Years a Slave (2013)

Aralık-Ocak-Şubat ayları itibariyle Sinema dünyasının ödül zamanı geldi. Bu pazar açıklanacak olan Altın Küre, Şubatta Bafta, Martta Oscar ve sinema eleştirmenlerinin ödülleri ile beraber aday filmler hakkında yorumlar, tahminler de … Devamını oku..

afis
Seninki Kaç Para - 9 Martta Vizyonda

Merhaba arkadaşlar, ne zamandır haberler bölümüne içerik girmiyordum. Bugüne kısmetmiş :D Bugün mail adresime baktığım zaman bu filmin tanıtımını, fragmanını gördüm. Merak edip fragmanı izlediğimde ise keyifli bir film bizi … Devamını oku..

Terminal Filminden Kareler
Kanunlar gereği hava alanı dışına çıkmanız yasak olsaydı ne yapardınız? - The Terminal

Siteye yazı yazmayalı 14 gün olmuş.. Ama bu 14 gün içerisinde yazı yazmamamın nedeni film izlemiyor olmamdan kaynaklanıyor. Bu aralar yabancı dizilere sarmış durumdayım.. The Mentalist, Chuck, Supernatural derken film … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress