7
Mar

Seninki Kaç Para - 9 Martta Vizyonda

Merhaba arkadaşlar, ne zamandır haberler bölümüne içerik girmiyordum. Bugüne kısmetmiş :D Bugün mail adresime baktığım zaman bu filmin tanıtımını, fragmanını gördüm. Merak edip fragmanı izlediğimde ise keyifli bir film bizi bekliyor sanırım diye düşünmedim de değil hani.. :) Vatan Şaşmaz’ın ve rahmetli Azer Bülbül’ün başrolünü paylaştığı Seninki Kaç Para filminin konusu ise;

Cemil, İstanbul’da kafe işleten başarısız ve mutsuz bir adamdır. Karısı Melahat, kızı Didem ve birkaç tane çalışanıyla beraber batmakta olan kafeyi kurtarmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bütün uğraşlarına rağmen kafeyi kurtaramayacağını anlayınca Teoman adında bir tefeciden borç alır. Ama yine işler yolunda gitmez ve kafe tekrar batmanın eşiğine gelir. Bir de üzerine Teoman’ın parasını almak için sürekli rahatsız etmesi eklenince Cemil iyiden iyiye çıkmaza düşer. Bunun üzerine tesadüf eseri tanışmış olduğu çok zengin bir adam olan Behçet’in tavsiyesiyle ruhunu şeytana satar.

Cemil ruhunu şeytana sattıktan sonra komik olaylar zinciri başlar. Öncelikle Teoman olmak üzere bütün borçlarını öder. Kalan parasını da kadın ve eğlenceyle tüketmeye başlar. Ama hesaba katmadığı bir şey vardır. Anlaşma yaptığı kişi şeytandır ve oyunu kurallarına göre oynamayacaktır.

Şeytandan aldığı paralar sahte çıkmıştır. Önce polis düşer peşine. Ardından Teoman yediği kazığı hazmedemez ve Cemil’in kızı Didem’i kaçırır.

O güne kadar garip olayları mıknatıs gibi çektiğini zanneden Cemil’in bundan sonra yaşayacakları hayal bile edemeyeceği düzeye ulaşacaktır.




Bunları İncelediniz mi?

”Kanunlar değişir Epps, evrensel gerçekler bakidir” 12 Years a Slave (2013)

Aralık-Ocak-Şubat ayları itibariyle Sinema dünyasının ödül zamanı geldi. Bu pazar açıklanacak olan Altın Küre, Şubatta Bafta, Martta Oscar ve sinema eleştirmenlerinin ödülleri ile beraber aday filmler hakkında yorumlar, tahminler de … Devamını oku..

capjacksparrow
Johnny Depp ile Karayip Korsanları 5 Yolda

Dünya çapında hayran kitlesi yüksek olan Karayip Korsanları serisinin 4. Filmi Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hasılatına ulaştı. Böyle bir gişe hasılatından sonra yapımcılar 5. … Devamını oku..

Kimseye Söyleme - Tell No One

François Cluzet.. Yabancı gelmiyor ama kimdi bu adam, hangi filmlerini izledim ben diye düşündüm durdum film boyunca. En sonunda oynadığı filmlere bakınca “Intouchables – Can Dostum” filmini anında kestirdim gözüme. … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress