28
Nis

“Özgürlüğümüzü kazandık ama insanlığımızı kaybettik.” - Lage Raho Munna Bhai

İki ay üzerine tekrardan merhaba. :)) Ne kadar çok film izlesemde birçoğu taslaklarda yarım kaldı tamamlayamadım. Diğer sinema blogları nasıl bu kadar güncel kalabiliyorlar.. İmrenmemek elde değil. :) İki ay üzerine bir Hint filmi ile tekrar geri dönüş yapalım. Bu Hint sineması komediyi gerçekten çok çok iyi yapıyorlar. Komediyi işlerken, mesajlarını da çok güzel ele alıyor ve izleyiciye aktarabiliyor. Her neyse dönelim bu güzide filmimize biz..

Bir çete lideri her gün hiç kaçırmadan bir radyo programını dinler ve sizde bilirsiniz ki radyocuların ses tonları çok güzeldir. Bugüne kadar hiç görmediği radyocuya aşık olur ve bir yarışma düzenlenir radyo üzerinden. Kazanan kişi Jhanvi ile tanışma fırsatı elde edecektir. Tabii bu fırsatı Munna kaçırmaz ve tüm imkanlarını kullanarak yarışmayı kazanır. Fakat söylediği yalanlar onu bambaşka bir yöne doğru çekecektir.

Yarışma Gandhi’nin hayatı üzerine sorulardan oluşunca kütüphaneye giderek tüm hayatını, yaşadıklarını okuyarak Gandhi’yi tanımaya başlar.. Kendini bu konuya o kadar çok vermişki artık Gandhi’nin hayalini bile görmeye başlar.

Sıkıştığı anlarda Gandhi, Munna’nın hemen yardımına koşar ve kazasız belasız günü kurtarmaya başlar. Bu yalanlar daha ne kadar sürecek? Ne zaman yalanlar ortaya çıkacak.. Tabii ki bunları söyleyemeyeceğim.. :)) Munna’nın patronu, kızının kayınpederine verdiği sözü tutmak için sahte evraklarla birlikte bir evin tapusunu almaya çalışır. Fakat ortada bir sorun var ki bu ev Munna’nın sevdiği kızın ailesine aittir ve onları korumak için sert kullanarak değil de Gandhi’nin yöntemlerine başvurur.. Ne kadar başarılı olacak? Evi kurtarabilecek mi? Ya da evi kurtaramasa bile Jhanvi tüm gerçeği öğrenebilecek mi? Hepsi filmin içerisinde sizi bekliyor olacak..

Adamlar yapıyor azizim.. O kadar güzel bir şekilde anlatmışlar ki Gandhi’nin hayata bakışını, zorluklar karşısındaki duruşunu.. İsteseniz de istemeseniz de bazı mesajları direk köşede saklıyorsunuz. Çok fazla ilgi göremedi belki ama vakit kaybetmeden izlemenizi tavsiye ederim.. Munna ve Gandhi ile keyifli bir 2 saat geçireceğinizden eminim.

www.youtube.com/watch?v=pGw3K1E5e7U




Bunları İncelediniz mi?

pirates_of_the_caribbean_015
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

İlk filmiyle gişelerde yüzleri güldüren Karayip Korsanları, devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Serinin bu 2. Yapımında, gözü pek delikanlımız Will Turner, Elizabeth ile evlenme arifesindedir. Düğün hazırlıkları yapıla dururken çılgın dostumuz … Devamını oku..

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm Film Afişleri
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 2. Fragman Yayınlandı

28 Ekim 2011’de beyaz perdeye gelecek olan Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin yeni fragmanı yayınlandı. Gelen bir ihbar üzerine Gençlik Park’ına giden cinayet büro ekibi, gömülü bir tabut bulur. … Devamını oku..

78393_gal
Harry Potter Beyaz Perdeye Elveda Dedi

2001 yılında ilk defa seyirciye merhaba diyen Harry Potter serisi, tam 11 yıl sonra yine beyazperde de seyirciye elveda diyor. Son kitabı 2007 yılında çıkan ve o günden beri beklenen … Devamını oku..

© Copyright 2010-2015 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress