23
Eki

İşler en fazla ne kadar karışabilir ki? - Sağ Salim

Bir film düşünün.. Ama öyle bir film düşünün ki son 10 yılın belkide en komik filmi olsun.. Evet “Sağ Salim” filminden bahsediyorum tabi ki :) Tamamen can sıkıntısına izlediğim bir film olsa da, beni o kadar etkiledi ki hala hatırladıkça gülüyorum, yüzümdeki tebessümün sebebidir bu film :)

Kısaca konusundan bahsedeyim sizlere,
Salim, ölümden ve ölülerden fazlasıyla korkan saf bir Anadolu köylüsüdür.. Ekmeğini kamyonuyla taşıyıcılık yaparak çıkaran salim, gördüğü kabusun hemen ertesi gününde muhtarın bir cenazeyi sivasa götürmesini rica etmesiyle filmimiz başlar..

Salimin başına öyle şeyler gelecek ki, filmin sonlarına doğru olayları takip etmekte zorlanacaksınız.. Filmin ilk 15 dakikası size tamamen sıkıcı bir film izlemini oluşturabilir, ancak o 15 dakikayı sabırla izlerseniz kalan 83 dakikayı keyifle izleyeceksiniz..

Filmin Fragmanı;




Bunları İncelediniz mi?

1343810270_the_big_wedding-oo
The Big Wedding - Büyük Düğün

Yıllar önce boşanan ve evlatlık oğullarının düğünü için bir araya gelen çılgın bir çift üzerinden açılan film, evlat edindikleri çocuklarının aşırı dindar annelerinin de düğüne geleceğini öğrenip tekrar evli numarası … Devamını oku..

UMUT VEREN BİR FİLM: DISCONNECT

Bu yazı ayrıntılı bir film inceleme yazısından çok methiye düzme yazısıdır diyebilirim öncelikle. Disconnect… Üç farklı hikaye, bir mesaj, orijinal bir işleyiş.

capjacksparrow
Johnny Depp ile Karayip Korsanları 5 Yolda

Dünya çapında hayran kitlesi yüksek olan Karayip Korsanları serisinin 4. Filmi Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hasılatına ulaştı. Böyle bir gişe hasılatından sonra yapımcılar 5. … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress