18
Eyl

Rakamları hiç sevmiyorum. Ben arkadaşlarımı seviyorum.. - Safe

12 yaşında olmasına rağmen harika matematik zekası olan Mei, seçme sanşı olmadığı için bir anda kendini Çin mafyasının içinde bulur ve tehlikenin tam ortasına düşer. Mafyalar arası anlaşmazsızlık yetmezmiş gibi birde işin içine aç gözlü, görevini kötüye kullanan polislerde girince ortalık daha çok karışır ve Mei’nin sırrını öğrendiklerinde ise hepsi peşine düşmeye başlar. Mei bir dalgınlıktan faydalanarak kaçmayı başarır.

Luke (Jason Statham), hayatta en çok değer verdiği eşini kendi hatalarından dolayı mafyanın öldürmesi ile hayatı altüst olmuştur. Her şeyi bitirmek için metro istasyonuna gidip kendini metronun önüne atmayı düşünürken, o an dikkatini mafyadan kaçan Mei çeker ve geri adım atar. İşte burada farkına varmadan küçük Mei, hayatını kurtarmış ve ona borçlu olduğunu hissederek kendini bu aksiyonun içine atar.

Kendisi de eski polis olduğu için aslında biraz daha kolay işi. Çünkü dövüşmeyi ve silah kullanmayı gayet iyi biliyor. Tek yapacağı şey Mei’yi mafyanın eline düşürmeden hayatta tutmak. Jason Statham’ın diğer filmlerinden daha güzel geldi bana açıkçası. Sanırım bunda küçük Mei’nin de katkısı çok fazla.

Mei ve Luke arasında baba-kız ilişkisinden öte birbirine güvenen yakın arkadaş ilişkisi oluşmuş ve ikilinin zaman zaman arasında geçen diyaloglar ise filme renk katmış. Aksiyon filmlerini ve özellikle Jaston Statham hayranı iseniz bu filmi izlemenizi öneriyorum.




Bunları İncelediniz mi?

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm Film Afişleri
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 2. Fragman Yayınlandı

28 Ekim 2011′de beyaz perdeye gelecek olan Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin yeni fragmanı yayınlandı. Gelen bir ihbar üzerine Gençlik Park’ına giden cinayet büro ekibi, gömülü bir tabut bulur. … Devamını oku..

86. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ

Oscar ödül törenleri bu yıl 86. kez, Ellen Degeneres’in renkli ve hatta birçok açıdan Oscar törenleri arasında unutulmazlar arasına girecek olan sunumuyla düzenlendi. Gecede genel olarak sürprizlere yer yoktu, tahmin … Devamını oku..

Partial-soundtrack-cover-for-Inside-Llewyn-Davis-photo-Nonesuch-458x276
BİRAZ MÜZİK, BOLCA COEN: INSIDE LLEWYN DAVIS

Bu yıl akademiye olan en büyük itirazlarımdan biri: Inside Llewyn Davis Yazıya bu sitem ile başlamak istedim. Coen Kardeşlerin son filmi Inside Llewyn Davis’i izledikten sonra ilk düşündüğüm şeylerden biri … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress