22
Eyl

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 2. Fragman Yayınlandı

28 Ekim 2011’de beyaz perdeye gelecek olan Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Gelen bir ihbar üzerine Gençlik Park’ına giden cinayet büro ekibi, gömülü bir tabut bulur. Tabun içerisinde ise yaşlı bir kadın vardır. Olayla ilgili yapılan ilk incelemede kadının canlı canlı gömüldüğü ortaya çıkar. Behzat Ç. İlk defa böyle bir cinayet ile karşılaşmıştır. Yaşlı kadının neden bu şekilde öldürülmüş olabileceğine dair hiçbir anlam veremez. Fakat daha sonra yapılan araştırma ile yaşlı kadının emekli bir polisin annesi olduğu ortaya çıkar ve Behzat Ç. Emekli polisin hayatını araştırınca bir takım engellemelerle karşı karşıya kalır. Emekli polis, teşkilat içinde Avarel Memduh olarak bilinmektedir. Suçu işlenen kişi ise kendisine Red Kit demektedir.

Behzat Ç. Ekibini (Harun, Hayalet ve Akbaba) toplayarak Ankara’yı alt üst ederek Red Kit’in ortakları olan Gorbaçov Hasan ve Pembo’ya ulaşmaya çalışırlar. Olay yeri inceleme şubesinin genç komiserlerinden olan Songül’de bu olayda onlara yardımcı olacaktır. Bu esnada şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken bir görgü tanığına ulaşırlar. Tanığın ismi Süleyman olduğu halde kendisini ekibe Ahmet olarak tanıtmaktadır. Kendini Ahmet sanan Süleyman’ın verdiği çelişkili ifade ile iş iyice içinden çıkılmaz bir hale dönüşür.

Behzat Ç. Araştırmaları derinleştirdikçe emniyet içinde yasa dışı yollar ile faaliyet gösteren bir örgütten haberdar olur. Bu örgüt 90’lı yıllarda pek çok yargısız infaz yapmıştır. O zaman alt kademelerde görev yapan bu örgüt elemanları şimdi ise üst mevkilerde yetkilendirilmiştir. Dolayısıyla bu olayın ortaya çıkmasını istememektedirler. Behzat Ç. bir yandan bu gizemli ve zeki katile (Red Kit) ulaşmaya çalışır, diğer yandan ise bu olayların açığa çıkmasını istemeyen gizli örgütten kendisini ve ekibini korumaya çalışmaktadır..




Bunları İncelediniz mi?

iyi-gunde-kotu-gunde-filmi
“İyi günde kötü günde..”

Yönetmenliğini Dermont Mulroney’in üstlendiği, Kellan Lutz, Mandy Moore Jessica Szohr, Jane Seymour, James Brolin’in başrollerini paylaşıtğı 2010 yapımı komedi-romantik film türüdür. Evlilik danışmanlığı yapan Ava’nın hayatı, süpriz bir şekilde babası … Devamını oku..

sag-salim
İşler en fazla ne kadar karışabilir ki? - Sağ Salim

Bir film düşünün.. Ama öyle bir film düşünün ki son 10 yılın belkide en komik filmi olsun.. Evet “Sağ Salim” filminden bahsediyorum tabi ki :) Tamamen can sıkıntısına izlediğim bir … Devamını oku..

pirates_of_the_caribbean_015
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

İlk filmiyle gişelerde yüzleri güldüren Karayip Korsanları, devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Serinin bu 2. Yapımında, gözü pek delikanlımız Will Turner, Elizabeth ile evlenme arifesindedir. Düğün hazırlıkları yapıla dururken çılgın dostumuz … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress