29
Nis

İntikam filmi sevenlere: Mezarına Tüküreceğim

Korku ve gerilim severler için kaçırılmayacak bir film. Başrol oyuncuları, Sarah Butler, Jeff Branson ve Andrew Howard. Konusu : Genç bir yazarın kitabını yazabilmek için sakin bir orman evine gitmesiyle başlıyor. Herşey yolunda giderken evin lavabosunun bozulmasıyla işler anormal bir hal alacaktır. Tamir için eve gelen genç, saf ve utangaç biridir ama içinde bambaşka bir insan vardır. Evde olanları anlattığı 3 arkadaşı bundan sonra gelişecek olaylarında habercisi olacaktır. Görevi insana yardım etmek olan bir kasaba şerifinin ve psikopat ruhlu 4 adamın genç yazara yaptıkları korkunç işkenceleri izlerken çok etkileneceksiniz, ama daha sonra ellerinden kurtulan genç yazarın inanılmaz bir intikam planı vardır. Ve tek tek intikamını almaya başlar. İntikam sahnelerinde de içinizden oh olsun diyeceksiniz. soluksuz bir gerilim korku filmi ee daha fazla anlatmayalım izleyin ve görün diyorum sadece…




Bunları İncelediniz mi?

Yedi Yaşam Filminden Kareler
“Tanrı, dünyayı yedi günde yarattı. Bense, benimkini yedi saniyede mahvettim..”

Gösterime girdiği günden beri, isminden oldukça söz ettiren bu duygu yüklü filmin başrollerinde, Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, gibi isimler yer alıyor. Ben Thomas(Will Smith), geçmişte yaşadıklarından pişmanlık duyan, … Devamını oku..

Spartacus-Vengeance
Spartacus 3. Sezon

Her zaman filmlerden bahsedecek değiliz ya arada dizilere de girmek lazım :) Spartacus, M.Ö. 73 yılında kendisi ile birlikte ayakta kalan tüm köleler baskın yapmıştı. Baskından kaçan 77 arkadaşıyla Yanardağa … Devamını oku..

2005_Black
İnsanlar başarıyı kutlarlar, ama biz başarısızlığı kutladık.. - Black

Bundan birkaç yıl önce bana Hindistan yapımı bir film önerseler hiç izlemeden direk o filmi elerdim sanırım. Bunun sebebi de sanırım izlemiş olduğum birkaç reklamdı. Saçma bir sebep, şimdi yazınca … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress