27
Ağu

“Tanrı, dünyayı yedi günde yarattı. Bense, benimkini yedi saniyede mahvettim..”

Gösterime girdiği günden beri, isminden oldukça söz ettiren bu duygu yüklü filmin başrollerinde, Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, gibi isimler yer alıyor.

Ben Thomas(Will Smith), geçmişte yaşadıklarından pişmanlık duyan, intiharın eşiğinde bir adamdır. Geçmişiyle yüzleştiği zamanlarda, hayattan soğuyan ve artık yaşamanın anlamsız olduğunu düşünen biridir. Tam da, intiharı ciddi ciddi düşünmeye başladığı zamanlarda, hayatına giren 7 kişiyle, geçmişte yaptığı hataları telafi etme fırsatı bulacaktır. Bu 7 kişi arasında olan, ve kalp rahatsızlığı bulunan Emily’e kalbini kaptırır. Bir yandan aşk, bir yandan hatalarını telafi etme çabası, Thomas’ın hayatında bir dönüm noktası olacaktır.

Filmin başları oldukça ağır ilerliyor. Sıkılmadan izlemeye devam edin. Çünkü izledikçe, filmin anlatmak istediğini anlayacak ve sizi derinden etkileyecektir. Bazı sahnelerinde gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Will Smith, usta oyunculuğunu bu filmde de konuşturmuş. Gerçekten mükemmel bir performans sergiliyor.

Fragman




Bunları İncelediniz mi?

13763029_gal
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1

J.K. Rowling’in bir cafe köşesinde sıkıntısından yazmaya başladığı Harry Potter, 7 kitaplık serisinin beyazperdeye uyarlanmasıyla seyirciye seyri yüksek fantastik bir dünya sunmuştu. Şimdi ise bu 7 serilik dünyanın son bölümüne … Devamını oku..

django_2
“Genç ölmek için fazla yaşlıyım.” - Django Unchained

Filmin kadrosunu gördüğüm zaman izleyip izlememek konusunda kararsız kalmış ve bir süreliğine ertelemiştim. Bu düşünceye sahip olmamdaki en büyük etken ise; günümüzde yapımcıların, yönetmenlerin zengin kadro ile yola çıkıp izleyicinin … Devamını oku..

3. Uluslararası Engelsiz Film Festivali Kısa Film Yarışması Ödülleri Belli Oldu

Birkaç ay önce tanıtımını yaptığımız 3. Uluslararası Engelsiz film festivali kısa film yarışmasının ödülleri belli olmuş. Bugün gerekli bilgilendirmeyi mail ile yaptılar ve içeriğini aynen aktarıyorum. Mind The AD İstanbul … Devamını oku..

© Copyright 2010-2015 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress