11
Kas

Spartacus 3. Sezon

Her zaman filmlerden bahsedecek değiliz ya arada dizilere de girmek lazım :)

Spartacus, M.Ö. 73 yılında kendisi ile birlikte ayakta kalan tüm köleler baskın yapmıştı. Baskından kaçan 77 arkadaşıyla Yanardağa sığınırlar. Roma ordusundan bir ekip askerlerce kuşatılan kaçaklar, uçurumdan aşağı doğru kaçarak romalı askerleri şaşırtıp onlardan kurtuluyorlar.

Spartacus 3. sezon da, köleler spartacusla beraber hareket etmektedir. Trakyalıyla beraber köleler yaklaşık 100bine ulaşmıştır. Spartacus, Gladyötörler ve 100bin köle Lucania’a doğru yolculuk yaparlar.

Spartacus Vengeance ‘de birden çıkan çatışmada Publius Varinius’u yeniyor ve Thuria ile Metapontion kentlerini yağmalamaya başlıyor.

Spartacus artık Güneyde egemen haline dönüyor. Roma Senatosu tehlikenin yaklaştığını farkediyor.




Bunları İncelediniz mi?

Şirinler filminden kareler
Şirinler New York’a Gelirse Neler Olur Sizce?

Çocukluğumuzun vazgeçilmez çizgi filmi şirinler.. Çoğu zaman başlasın diye televizyon başında saatlerce beklerdik. Aslında bu sadece Şirinler için değil Tom ve Jerry, Tweety, Taş devri ve isimleri aklıma gelmeyen diğer … Devamını oku..

140116_oscar640.hlarge
86. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ ADAYLARI

Ellen Degeneres’in sunumuyla bu yıl 2 martta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 86. Oscar ödülleri adayları 16 Ocak Türkiye saatiyle 15.40’da açıklandı. Adayların açıklanmasının ardından her yıl olduğu gibi bu … Devamını oku..

3046_gal
“Kimi seçersem seçeyim birileri mutsuz olacak.”

Her bölümünde içinizi sımsıcak ısıtacak, kimi yerinde çok kızacağınız ama bir o kadar da çok seveceğiniz; birbirine büyük bir sevgiyle, sımsıkı bağlanmış olan iki insan ve yaşlılığa doğru atılan küçük … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress