4
Tem

Tom Hanks’ten Yep Yeni Bir Yapım – Larry Crowne

Bu ay vizyona girecek güzel filmlerden biri olan “Larry Crowne” umutsuz ve çaresiz bir adamın hayatının nasıl değişebileceğini bize gösteriyor. Baş rollerinde Tom Hanks ve Julia Roberts’ı izleyeceğimiz film, aslında Tom Hanks’in yaratıcılığından ibaret. Senaryosunu, Yönetmen koltuğunu, Yapımcılığını ve Başrolünü üstlenen Tom Hanks, Larry Crowne ile sinemalara uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba diyor.

Filmin konusuna gelecek olursak eğer;

“Deniz kuvvetlerinden emekli olan Larry Crowne bir markette yönetici olarak çalışmaya başlamıştır. İşinde başarılı olan Larry yeni gelen düzenlemeler yüzünden kolej eğitimi almadığı gerekçesiyle kovulur. Artık işsiz ve borç batağında olan Larry boş vakitlerini değerlendirmek için koleje yazılmaya karar verir. Burada çeşitli dostluklar kuran Larry, Toplum içinde konuşma dersi hocası olan Mercedes Tainot’a karşı yakınlaşmaya başlar. Okula içkili gelen, derslerini aksatan Mercedes’te bir süre sonra Larry’e karşılık vermeye başlar.”
Filmin yapımcısı, yönetmeni, senaristi ve başrol oyuncusu Tom Hanks, kişinin dünyaya geliş nedenini ve hayatının nasıl değişeceğini işleyen bir film yapmak istediğini, Larry’nin de böylece ortaya çıkmış olduğunu dile getiriyor.

Yazan: Sinan Çalık




Bunları İncelediniz mi?

Behzat-C-Son-Harfiyat-Filmi-Cekimleri-Sona-Eriyor-1308753202
Behzat Ç. Son Hafriyat Filmi

Belki de televizyon kanallarında yayınlanan diziler arasında ki en gerçekci, en doğal dizi Behzat Ç’dir. Ankara’yı ve Ankara insanlarını anlatan bir polisiye dizisi olmakla birlikte Türkiye’yi ekran başına toplayan dizi, … Devamını oku..

Kemal Sunal'ın Hayatı ve Filmleri
Kemal Sunal’ın hayatı ve oynadığı filmler

Kemal Sunal… Hiç şüphesiz ki ülkemizde yetişen en önemli sanatçılarından birisidir. Hatta bana göre komedi dalında tektir filmleri. Oynadığı her filmde izleyici güldürmeyi başarmıştır. Birçoğumuz, Kemal Sunal filmlerini onlarca kez … Devamını oku..

Do-ga-ni-872444
“Mücadele etmemizin sebebi dünyayı değiştirmek değil, dünyanın bizi değiştirmesine izin vermemek için…” - Do-ga-ni

Geçenlerde ne izlesem diye düşünürken sitenin birinde bu filmle ilgili yorumlar yapıldığını gördüm ve listemin en başına attım filmi. Film hakkında okuduğum yazılar ve yorumlarda filmin, 2005 yılında Mujin’de işitme … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress