12
Eki

“Sen benim ölümsüzlüğümsün.”

Kasım da Aşk Başkadır! Kasım denilince aklınıza ilk gelen şeyi sormak isterdim size.. “Kasım!” Yahu, ne var bu Kasım ayında da böyle filmin adına konmuş, onu betimleyen şey ne? Sonbahar ayının, 3.ncü ayı olduğu için mi bu kadar önemli sizce; yoksa, kışa yaklaşmamızın ne kadar güzel olduğunu mu, bize anlatmak istiyor? Eminim, bu tarz sorular sizinde aklınıza takılmıştır. Bu soruların cevabını filmin isminden değil, ancak; filmi izlerken anlayabiliyoruz.. Peki aşk nedir? O da sonbahar gibi soğuk, yıpratıcı ve korkunç mudur? Hayır, aşk asla çirkin ya da korkunç değildir.. Aşk, dünyada ki tüm sevimliliğinin ve güzelliğinin bir beden üzerinde bütünleşmiş halidir! Aslında, bunu yediğimiz en tatlı çikolatalara benzetebiliriz. Bitmesini hiçbir zaman da istemeyiz, değil mi? Tabiki de hayır, bunu kimse istemez..!

Tek sahip olduğum şey sendeki anılarım. Bu anılarım güçlü ve güzel olmalı. Anlamıyor musun? Böyle hatırlanacağımı bilirsem, her şeye göğüs gerebilirim. Her şeye. Nelson, sen benim ölümsüzlüğümsün..


Hayatınızın son dönemlerini yaşıyor olsaydınız, ne yapardınız? Bir köşeye sinip gizlice ağlamak ve şu anda bulunduğunuz duruma hakaret mi etmek? Ya da hayatınızın son dönemlerini, mutluluğu bulmak için mi uğraşırdınız? Sara’nın yapmak istediği tek şey; sadece bir ay için, birileriyle mutlu olmak, hayattan zevk alabilmek.. En tatlı ve en güzel şeyleri yiyebilmek, içebilmek, eğlenebilmek ve yapmak istediği her şeyi yalnız bir ay’a sığdırmak.. Aslında her şey gayet iyi gidiyordu, ta kii; aşık olana dek.. Peki, Nelson yalnızca bir ay için bu deli dolu bulduğu ve biraz kaçık olduğunu düşündüğü kadına katlanabilir mi? Nelson çok sakin yaşantısı olan ve aşkı belki de hiç tatmamış biridir. Onun için hayatta, işten ve paradan daha önemli bir şey yoktur ve onun ne aşka, ne de sevgiye ayıracak zamanı vardı..
Ama, aşık olmak kimin aklına gelirdi ki, kim koşulsuz birine bağlanmak isterdi ki?

Filmin sonunda yüzünüzde küçük bir tebessüm oluşsa da, geride kalmış gözyaşlarınız için artık çok geç diyebilirim. Artık gönül rahatlılığıyla gözyaşlarınızı akıtabilirsiniz.. Çünkü aşkı en güzel anlatan filmi izlemiş olacaksınız!

İyi Seyirler!

Kasımda Aşk Başkadır fragman;




Bunları İncelediniz mi?

72244_gal
“Pandalar da Kungfu yapabilir.”

Babasının erişte dükkanında umutsuzca çalışan tombik Panda Po’yu ilk çıktığı zaman küçük büyük tüm seyirci çok sevmişti. Bu sevgi gişelerede yansıyıp hasılatı 650 milyon dolara kadar çıkardı. Hollywood yapımcılarına göre … Devamını oku..

big2-cem-yilmaz-5_b115
CM101MMXI FUNDAMENTALS

Yıllardır tartışılıyor, hatta üzerinde bazı yorumcular farklı yorumlarda bulunuyor. Acaba Cem Yılmaz sadece komik mi, yoksa biz adam ne dese gülüyor muyuz ? Bu sorunun cevabını sanırım bu gösterisinde fazlasıyla … Devamını oku..

supermann
Superman: Man of Stell’den İlk Görüntüler Yayınlandı

Yönetmen koltuğuna Zack Snyder’ın geçtiği yeni Superman filmi “ Man of Stell” in çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Henry Cavill’in Superman’i canlandıracağı yeni filmde, Russell Crowe (Jor-el), Kevin Costner ( Jonathan … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress