18
Oca

CM101MMXI FUNDAMENTALS

Yıllardır tartışılıyor, hatta üzerinde bazı yorumcular farklı yorumlarda bulunuyor. Acaba Cem Yılmaz sadece komik mi, yoksa biz adam ne dese gülüyor muyuz ? Bu sorunun cevabını sanırım bu gösterisinde fazlasıyla alıyoruz. Fundamentals diğer gösterilerinden biraz olsun durgun fakat espriler yine aynı kalitede ve Cem Yılmaz’ın yaşlanmış olduğu gerçeği gözler önünde.

2007 gösterisinden sonra yayınladığı Soru-Cevap DvD si çok beğenilmiş olsa gerek ki, 2012 gösterisini kayda alıp sinemada bizlerle buluşturma fikrini düşünmüşler. Aslında iyi ki de düşünülmüş diyebiliyorum. 100 tl den başlayan gösteri biletlerini alamayıp bu espri yüklü anları kaçıranlar, İstanbul dışında olup keşke orda olsaydım diyenler vs bunların hepsine alternatif çözüm olmuş gibi. Düşünsenize o espri bombardımanını 10 kişilik arkadaşınızla yan yana izleyebiliyorsunuz. Aman yarabbim gösterideki fiyatlarla biletli olsa ne yapardık. Tüm sülale iflastı. Oysa sinema bileti ne kolay alınıyor dimi :) (böyle dediğime bakmayın, hala 7-8 tl den kaçıp, pahalı diyerek sinemaya gitmeyen bir kesimle yaşıyoruz.)

Fundamentals, Cem Yılmaz’ın olgunluk döneminin izlerini taşıyor gibi. Aslında diğer gösterilerinin de aksine + 18 terimler nadir derecede kullanılıyor. Normalde gösterisinin başında kullandığı “bu sefer diz üstü gösteri yapıcam. Korkmayın yine aynı yeri kapsıyor (bel altını)” kastederek bu değişikliğe karşı bizi uyarıyor. Espriler gerçekten çok başarılı. Sizi sıkmayacak, gülmekten yüzünüzdeki kasları ağrıtacak, gösteri bittiğinde dahi 1-2 saat gösteride ki esprileri konuşmanızı sağlayan bir yapımla karşı karşıyasınız. Ha şunu da atlamak istemem, Cem Yılmaz 2015 e kadar gösteri yapmayacağını duyurdu. Bence 2015 te de gösteri yapacağına yine beyaz perdede Türkiye’ye sunsun.

Hadi izlemeye gidecek tüm arkadaşlara şimdiden bol eğlenceli seyirler diliyorum.




Bunları İncelediniz mi?

f0b67076d2ac7ce3d3045d3234425c6c
”Jacky, sebzelere fısıldayan adamdır..” - Le Chef

Uzun zamandır yazmak istediğim fakat devamlı unuttuğum bir filmdi. Bugün siteye bakarken taslaklarda başlığı görünce devamını getireyim istedim. :) Bu yıl adından çokça bahsedilen Chef filmini seyrettikten sonra bir anda … Devamını oku..

“Sadece suçlu insanlar kürsüye çıkmayı reddeder.” - The Judge

Baba-oğul ilişkisini ele alan, çeşitli sebeplerden yaşadığı şehri terk edip bir daha geri dönmeyen ailenin en başarısız (ki ilerleyen dönemlerde en iyi yerlere gelen) en haylaz çocuklarını ele alan birçok … Devamını oku..

50 ilk öpücük film resimleri
“Her gün aynıydı ama sanki ilk buluşma gibi..”

Aşkın hayatımızı ne kadar değiştirdiğini anlatan bu romantik-komedi türü filmin başrollarinde, Adam Sandler ve Drew Barrymore yer almaktadır. Çapkın Harry Harry, 30’lu yaşlarda yakışıklı ve çapkın biridir. Soğuk su canlıları … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress