7
Haz

“Pandalar da Kungfu yapabilir.”

Babasının erişte dükkanında umutsuzca çalışan tombik Panda Po’yu ilk çıktığı zaman küçük büyük tüm seyirci çok sevmişti. Bu sevgi gişelerede yansıyıp hasılatı 650 milyon dolara kadar çıkardı. Hollywood yapımcılarına göre bu miktar devam filminin mutlak çekilmesi gerektiğini gösteriyordu, öyle de oldu. Panda Po, 3 yıllık aranın ardından 10 Haziran’da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

İlk filmde gördüğümüz ejder savaşçısı olma peşinde koşturan Po, artık bu isteğine kavuşmuştur. O, bir ejder savaşçısıdır. Devam filminde de ilkinde olduğu gibi, Korkusuz Beşli: “Kaplan – Turna – Peygamberdevesi – Engerek –Maymun” ve üstad Shifu, yanında yer alıyor. Huzur Vadisini korumakta olan bu ekip, kötü adamın ortaya çıkışıyla ciddi bir tehlikenin içine düşer. İmparator albino tavus kuşu Lord Shen’in elinde gizli bir silah vardır. Bu silah yardımıyla Çin’i kontrolü altına alacağı ve kung fu’yu otadan kaldıracağı dilden dile dolaşmaktadır. Yanında ise ona yardımcı olan Falcı, Usta Timsah ve Usta Gürleyen Gergedan vardır.

Po bu tehlikeye karşı dimdik durmakta olduğu gibi, tehlikenin diğer yanında geçmişininde izlerini irdelemek zorunda kalır. Babasının bir kaz olma nedenini araştırmayla başlayan bu iş, aslında kökenine kadar inip kim olduğunu bulmasınada yardımcı olacaktır.

Yapımcı koltuğunda ünlü isim Guillermo del Toro’nun yer aldığı bu devam filminin yönetmen koltuğunda ise ilk filmin senaristi olan Jennifer Yuh yer alıyor.

Yazan: Sinan Çalık

Fragman:




Bunları İncelediniz mi?

Dallas-Buyers-Club-2013
”Kenara çekilmeye hazır değilim tamam mı? Değilim işte.” Dallas Buyers Club

1986… Aids vakalarının resmi olarak ilk kez tanımlandığı ve yaygınlaşmasının arttığı 80’li yıllar. Ron Woodroof adındaki bir rodeocu, hiç ummadığı bir anda ön yargılarla dolu olduğu, kendisine hiç bulaşmayacağını düşündüğü … Devamını oku..

images (1)
“Hayatınız boyunca oynadığınız oyun hakkında bilmediğiniz onca şey olması inanılmaz.”- Moneyball (2011)

Brad Pitt sosuna batırılmış bir Benneth Miller filmi: Moneyball Film ilk bakışta sıradan bir takımın başarı öyküsü olarak görülebilir. Ama bu film sonu büyük başarılarla biten klasik ‘’Amerikan rüyası’’ tadında … Devamını oku..

mezarina-tukurecegim
İntikam filmi sevenlere: Mezarına Tüküreceğim

Korku ve gerilim severler için kaçırılmayacak bir film. Başrol oyuncuları, Sarah Butler, Jeff Branson ve Andrew Howard. Konusu : Genç bir yazarın kitabını yazabilmek için sakin bir orman evine gitmesiyle … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress