1
Oca

OCAK AYINA DAİR: INSIDE LLEWYN DAVIS

Yeni bir yılın ilk günü, izlenen fragmanlar, merak edilen filmleri bekleyiş tüm hızıyla sürüyor.
Bu ayın vizyon takvimine baktığım zaman; benim dikkatimi, merakımı cezbeden film, Coen Kardeşlerin son filmi: Inside Llewyn Davis oluyor.

Türkiye vizyon takvimi açıklandığı günden beridir merakla beklediğim Coen kardeşler filmi, ülkemizde ”Sen Şarkılarını Söyle” adıyla 17 ocakta vizyona girecek.

Son olarak filmin bekleyenleri için; altyazı dergisi (ki şu an ayakta kalan son sinema dergisi maalesef) bu ayki sayısında filmin posterini veriyor.

Fragman:

http://www.youtube.com/watch?v=eXMuR-Nsylg




Bunları İncelediniz mi?

Can Dostum - The Intouchables
Farklı yaşamların ortak noktası: Dostluk.. - Can Dostum

Fragmanını izlediğim zaman kesinlikle bu filmi izlemeliyim dediğim nadir filmlerden bir tanesi oldu benim için. Ayrıca bu film gerçek bir hikayeyi anlatıyor belki de bu yüzden daha çok etkileyici. Fransız … Devamını oku..

“Bir suç ancak onu planlayan zeka kadar mükemmel olabilir.” - Mr. Brooks

Bazı oyuncular vardır hani böyle oynadığı her rolün üstesinden fazlasıyla geliyorlar. O an karakterin yaşadığı duyguları size aktarabiliyorlar ve Kevin Costner onlardan biri. :) Mr. Brooks iş hayatında başarılı bir … Devamını oku..

Bruce Almighty (2003)
“Amman Tanrım!” - Bruce Almighty

Evvela Jim Carrey denilince aklına ne gelir? Benim çocukluğum gelir. Hemen ardından çocukluğumu şenlendiren onlarca filmi gelir aklıma. Yalancı Yalancı, Maske, Hayvan Dedektifi ve dahası. Jim Carrey ben de dâhil … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress