17
Eki

“Bir suç ancak onu planlayan zeka kadar mükemmel olabilir.” - Mr. Brooks

Bazı oyuncular vardır hani böyle oynadığı her rolün üstesinden fazlasıyla geliyorlar. O an karakterin yaşadığı duyguları size aktarabiliyorlar ve Kevin Costner onlardan biri. :)

Mr. Brooks iş hayatında başarılı bir kişidir. Dışarıdan baktığınız zaman gayet iyi bir hayatının olduğunu çok kolaylıkla anlayabilirsiniz. Fakat kendisinin bir türlü kurtulamadığı bir bağımlılığı var. Genelde bu uyuşturucu, alkol, sigara olur :)) İşte filmde sanırım burada çok ilginizi çekiyor.. Mr. Brooks, öldürme bağımlılığı olan bir katildir. Birçok kez bundan uzak durmaya çalışıyor fakat her zaman son bu diyerek, yeni bir cinayet işliyor. Bugüne kadar yakalanamıyor çünkü, arkasında bir delil bırakmıyor. O yüzden çözülememiş dosya olarak kalıyor ve yıllardır hiçbir cinayet işlemediği için polisler şehri terk ettiğini ya da öldüğünü düşünmeye başlıyor.

Yıllar önce bu son cinayetim diyerek uzak durmaya başlamış ve sonra tekrar cinayet işleyerek geri dönüyor. Ama bu kez dikkatsizliği yüzünden işlediği cinayet, karşı apartmanda yaşayan biri tarafından görülüyor. Hatta fotoğraflarını çekiyor. İşlenen son cinayette ilgisini çeken bir ipucu ile Dedektif Tracy Atwood bu kez Mr Brooks’u yakalayacağını düşünüyor ve araştırmalarını hızlandırıyor. Mr. Brooks, dikkatsizliğinin bedelini yakalanarak mı yoksa öldürülerek mi ödeyecek acaba? :)

Film belki biraz uzun sürüyor ama bir şekilde sizi filme bağlıyor ve sıkılmadan seyrettiriyor kendini. :) E tabii birde Kevin Costner ve Demi Moore faktörünü de dahil edersek ortaya başarılı bir film çıkmış.. Tavsiyedir. :)




Bunları İncelediniz mi?

“Sakın gerçekten zamanı gelmeden önce öfkene yenik düşme.” - 25. Saat

Edward Norton… Çoğumuz kendisini Dövüş Kulübü’ndeki harika oyunculuğu ile tanıdı. Edward, sanki dayak yemek için yaratılmış bir oyuncu. Psikolojisi çökmüş ve dayak yemekten zevk alan karakter bu kadar mı güzel … Devamını oku..

fiftyfifty
Ya yaşama şansınız yüzde 50 olsaydı? - 50 / 50

Her gün ya da 2 günde 1 film izleyeyim diye bir düşünceye kendimi inandırıyorum ama olmuyor. Bu yabancı diziler yüzünden film keyfim bile yarıda kaldı. Haftada 1 ya da 2 … Devamını oku..

67. Cannes Film Festivali Altın Palmiye Ödülü “Kış Uykusu” filminin..

Festival başladığı zaman herkes bir heyecanla twitter üzerinden link arayışına geçti. Tabii ki böyle bir ödül gecesini hiçbir televizyon kanalı canlı olarak yayınlamadı. Fransızca’da olsa bir şekilde anlık olarak festivali … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress