5
Ağu

“İyi günde kötü günde..”

Yönetmenliğini Dermont Mulroney’in üstlendiği, Kellan Lutz, Mandy Moore Jessica Szohr, Jane Seymour, James Brolin’in başrollerini paylaşıtğı 2010 yapımı komedi-romantik film türüdür.

Evlilik danışmanlığı yapan Ava’nın hayatı, süpriz bir şekilde babası ve annesinin boşanmasıyla birlikte alt üst olur. Bu durum hiç beklemediği bir anda gerçekleştirmiştir. Çünkü kendi düğünün üzerinden az bir zaman geçmişken; anne-babasının evliliklerinin 30.yılında bitmiştir. 30.yıl nedeniyle bir kokteyl-davet vermek üzere yaşanan bu olaylar tüm planları mahvedecektir. Ancak durum karışık olsada Ava düşüncesinden engel tanımıyacaktır. Bir şekilde bu evliliği kurtarma çabasına girecektir. Ava’nın çabaları başarılı sonuçlanacak mı ? yoksa bu durumu kurtarma derdindeyken kendi evliliği ve iş kariyeri tehlike altında mı kalacaktır ? İyi seyirler…




Bunları İncelediniz mi?

“Hep birlikte yarına gidelim..” – The Croods

Animasyon filmi dendiği zaman yaş sınırı, konusu veya metrajı ne olursa olsun izlemem gereken bir sinema/film türüdür diyebilirim. Ve son zamanlar da izlediğim animasyonlar arasın da kendine “en iyi 5 … Devamını oku..

medium_Devils-Pass-2013-Movie-Poster
Devil’s Pass - Şeytan Geçidi..

Devil’s Pass.. Genel hatları ile 1959 yılında, bir grup Rus dağcının, Ural dağları’nda tırmanışta iken esrarengiz bir şekilde ölmesinden esinlenerek ; yıllar sonra bu olayın sırrını anlamak amacı ile aynı … Devamını oku..

“Bir suç ancak onu planlayan zeka kadar mükemmel olabilir.” - Mr. Brooks

Bazı oyuncular vardır hani böyle oynadığı her rolün üstesinden fazlasıyla geliyorlar. O an karakterin yaşadığı duyguları size aktarabiliyorlar ve Kevin Costner onlardan biri. :) Mr. Brooks iş hayatında başarılı bir … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress