15
Ağu

“Her gün aynıydı ama sanki ilk buluşma gibi..”

Aşkın hayatımızı ne kadar değiştirdiğini anlatan bu romantik-komedi türü filmin başrollarinde, Adam Sandler ve Drew Barrymore yer almaktadır.

Çapkın Harry

Harry, 30′lu yaşlarda yakışıklı ve çapkın biridir. Soğuk su canlıları veterinerliği yapmaktadır. Masmavi denizi, mükemmel bir doğası olan Hawai’de yaşamaktadır. Uzun süreli ilişkilerden uzak duran, adaya gelen turistler ile tek gecelik ilişkiler yaşayan ve ertesi gün hemen ortadan kaybolan biridir.

Alaskaya yolculuk

Tek bir amacı vardır.Teknesine atlayıp Alaska’ya gitmek. Bu amacını gerçekleştirmeye sadece bir adım kala, bir aksilik yaşar. Yolculuğa çıktıktan çok kısa bir sürede, teknesi bozulur ve en yakın kıyıya çekip, bir restaurant’a girer.

İlk aşk

Birden gözüne bir ışık gelir. Işığın olduğu noktaya baktığında Lucy’i görür. Lucy, çok güzel, çekici ve çok tatlı bir kızdır. Harry, vakit kaybetmeden Lucy’nin masasına gider. Tanışırlar ve ikiside birbirinden çok etkilenir. Ertesi gün olduğunda Harry, tekrar aynı lokantaya gider.

Lucy yine ordadır. Yanına oturduğunda, Lucy onu tanımaz. Harry’e durumu lokanta sahibi anlatır. Lucy’nin bir hastalığı vardır. Daha önce ailesiyle beraber geçirdiği bir trafik kazasında hafızasını kaybetmiştir. Ve hergün, kaza yapmadan bir önceki günü yaşamaktadır. Ailesiyle beraber bütün kasaba halkıda, ona o günü yaşatmaktadırlar.

Harry ilk başlarda, Lucy’den uzaklaşmaya çalışsada, aşk galip çıkar ve hergün, Lucy’i kendine aşık etmeye çalışır. Halen bu filmi izlemeyen varsa vakit kaybetmeden izlemenizi öneririz.




Bunları İncelediniz mi?

Spartacus-Vengeance
Spartacus 3. Sezon

Her zaman filmlerden bahsedecek değiliz ya arada dizilere de girmek lazım :) Spartacus, M.Ö. 73 yılında kendisi ile birlikte ayakta kalan tüm köleler baskın yapmıştı. Baskından kaçan 77 arkadaşıyla Yanardağa … Devamını oku..

Can Dostum - The Intouchables
Farklı yaşamların ortak noktası: Dostluk.. - Can Dostum

Fragmanını izlediğim zaman kesinlikle bu filmi izlemeliyim dediğim nadir filmlerden bir tanesi oldu benim için. Ayrıca bu film gerçek bir hikayeyi anlatıyor belki de bu yüzden daha çok etkileyici. Fransız … Devamını oku..

86. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ

Oscar ödül törenleri bu yıl 86. kez, Ellen Degeneres’in renkli ve hatta birçok açıdan Oscar törenleri arasında unutulmazlar arasına girecek olan sunumuyla düzenlendi. Gecede genel olarak sürprizlere yer yoktu, tahmin … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress