21
Tem

“Hangisi daha kötü olurdu; bir canavar olarak yaşamak mı, yoksa bir insan olarak ölmek mi? ” - Zindan Adası

Teddy Daniels, yakışıklı, karizmatik, oldukça zeki bir polistir. Arkadaşıyla birlikte inanılmaz karışık olayların döndüğü bir adadaki akıl hastanesine, çocuklarını boğarak öldüren! bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu araştırmak üzere gelirler. Yalnız değildir yanında arkadaşı Chuck vardır ama nereye kadar?

Bu filmi izlerken hiç sıkılmadım film başladığı anda macera da başlamıştı, daha filmin başında bir gizem hakim oluyor ve filmde neler olacağını merakla beklerken olayların bi anda nasıl sarpa sardığını bizzat filmin içine kendinizi kaptırıp adeta yaşayacaksınız. Ayrıca bir uyarı da yapalım. Filmi seyrederken başka bir şey ile ilgilenmemeniz sizin yaranıza olur. Çünkü film bittikten sonra “Bu da neydi şimdi, ne oldu?” gibi soruların cevabını aramaya başlayabilirsiniz.

Bu adadaki kimseye güvenmeyin. Her an herşey olabilir ve hiç beklemediğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz. Evet bugün kendinizi şok olmak için hazır hissediyorsanız hemen kendinize Zindan adasına giden feribottan bir yer ayırtın ve Akıl hastanesinin bi köşesine oturup sadece izlemeye devam edin… Ama dikkat edin bu akıl hastanesinde delilik bulaşabilir ve kimseye de güvenmeyin herkes deli olabilir!!!

İzlenilebilecek en iyi filmlerden birisiydi… Kurgu ve konu kesinlikle harika… Şok olmaktan filmin nasıl bitiğini anlayamadım… Martin Scorsese ye böyle bir filmi izleyebilmemizi sağladığı için teşekkür ederim çook başarılıydı… Ayrıca oyuncu kadrosuda Leonardo Di Caprio başta olmak üzeri hepsi bi harikaydı… Vakit kaybetmeden izleyebilirsiniz… :)
İYİ SEYİRLER…




Bunları İncelediniz mi?

children of men
“Çocukların sesleri olmadan, dünya ne garip bir yer…” - Children of men

Uzun zamandır bilim kurgu filmi izlemiyordum. Ne izlesem diye düşünürken adına sıkça rastladığım “Children of men (Son Umut) filminde karar kıldım. Film aslında diğer bilimkurgu filmlerinden oldukça farklı. Son Umut, … Devamını oku..

”Ve onlar kendi saflarını yüceltmek için yeryüzüne indiler” Borgman

Bu haftanın kara mizaha da göndermeler sunan gerilim filmi olarak tanımlayabileceğimiz ”Borgman” ülkemizde ”Bela” adıyla vizyona girdi. 2013 yılında oldukça uzun bir aradan sonra Cannes Film Festivali’nde temsil edilen ilk … Devamını oku..

“Tabiat zalim olabilir ama biz öyle olmak zorunda değiliz.” - Temple Grandin

Uzun zamandır izleme listemde yer alan ama devamlı ertelediğim filmlerden bir tanesiydi Temple Grandin.. Sahi neden izleme listemizde yer alan filmlerin yerini hep yeni filmler alıyor da bu tarz kaliteli … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress