19
Oca

“Herkes hayatını bir şekilde kazanmak zorundadır, kendisini satarak da olsa…” - Sound of Noise

2001 yılında çekilen ve birçok ödül alan “Music For One Apartment And Six Drummers” kısa filmi aynı ekiple birlikte tam 10 yıl sonra beyazperde karşısında izleyici ile buluşur. Filmi izledikten sonra birde kısa filmi seyredeyim dedim ki.. Demez olaydım. :)) Her iki iştede ortaya çok eğlenceli bir şey çıkmış.

Günümüzde maalesef artık özgün bir konuya sahip olan filmler oldukça az desem yalan olmaz sanırım. Bu durumdan sıkılanlar için Sound of Noise filmi iyi bir tercih olacaktır. :) Müziğe gönül vermiş ve işlerini oldukça iyi yapan bir grubun isyanını ele alıyor film. Kimi insanlar kuralların dışına çıkmayı sever. Müziğin her şeyden yapılabileceğine inandığı ve bunu eyleme geçirdiği için müzik okulundan kovulan Sanna, 4 etaptan oluşacak bir eylem hazırlığı peşindedir. Bunun için en iyi müzisyenleri toplamaya başlar. Bir tarafta müziği, sesi sevenler diğer bir tarafta ise müzikten hiç hoşlanmayan Amadeus..Sahi müzikten bu denli uzak duran kişiler var mıdır ki?? Hiç şüphesiz ki bu eylemlerden en çok Amadeus etkilenecektir. Müzikten artık nefret etmeye başlayan Amadeus, böylesine müzikal bir eylemi nasıl çözecektir? Hatta filmde -müzik teröristleri- tabiri yer alıyor. Öyle ki bu eylemcilerimiz kar maskelerini takarak bir bankayı basıyorlar ve müziklerini orada yapmaya başlıyorlar. O sahneyi izledikten sonra keşke tüm soygunlar, hırsızlar böyle olsa yahu demeden edemiyorsunuz. :))

Filmi izledikten sonra dışarıya çıktığınız zaman tüm seslere kulak vermeye başlıyorsunuz. Hatta film bittikten sonra ilk iş olarak son sahnede çalan parçayı bulup dinlemeye başlayacaksınız bile. :)) Mevcut müzikal filmlerin dışında.. Daha özgün.. Daha sesli.. ve hatta bazende daha sessiz.. (Son sahne :))




Bunları İncelediniz mi?

İntikam filmi sevenlere: Mezarına Tüküreceğim

Korku ve gerilim severler için kaçırılmayacak bir film. Başrol oyuncuları, Sarah Butler, Jeff Branson ve Andrew Howard. Konusu : Genç bir yazarın kitabını yazabilmek için sakin bir orman evine gitmesiyle … Devamını oku..

33678_ori
Tom Hanks Kimdir ?

Asıl adı Thomas Jeffrey Hanks ’tir. 9 Temmuz 1956 ‘da Kaliforniya / ABD ‘de dünyaya geldi. Babası ingiliz Mefford Hanks ve hastane yöneticisi annesi Janet Marilyn Frager ’ın 4 çocuğundan … Devamını oku..

74548_gal
“Çığlık atmaktan korkma..”

90 ların o durgun korkudan uzak sinema anlayışını Kevin Williamson yok etmişti. Çığlık filmi ile ortaya attığı 80’li yılların korku filmlerine benzer yeni seriyle 90’lı yılların gençliğini korkutmayı başardı. Çığlık, … Devamını oku..

© Copyright 2010-2016 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress