6
Eki

Superman: Man of Steel’den Yeni Bir Kare Yayınlandı

Gelecek yıl gösterime girecek olan Superman: Man of Steel’den yeni bir kare daha yayınlandı.

Zack Snyder’in yönetmenliğini yaptığı Superman: Man of Steel’in çekimleri sürerken filmden yeni bir fotoğraf yayınlandı. Superman’in babası Jor-El’i canlandıran Russell Crowe’un yer aldığı karede ise kostümü dikkat çekiyor.

Merakla beklenen filmde, Clark Kent’i Henry Cavill, biyolojik annesini Julia Ormond, dünyadaki annesi Martha’yı Diane Lane, babası Jonathan’ı Kevin Costner, Superman’in düşmanı General Zod’u Michael Shannon ve Lois Lane’i Amy Adams canlandıracak.

Christopher Nolan ve David S. Goyer’in senaryosunu yazdığı film 14 Haziran 2013 tarihinde gösterime girecek.




Bunları İncelediniz mi?

oceans_11
Kağıtlara bakarak onları değiştiremezsin. Elindekileri hatırla..

Bayramın en güzel yanı sanırım her gün 1, 2 film izleyerek günü bitirmek :) Adını çok kez duyduğum fakat ilk başlarda ilgimi çekmeyen Ocean’s 11 filmini dün seyrettim ki zaten … Devamını oku..

Superman: Man Of Steel
Superman: Man of Steel’den Yeni Bir Kare Yayınlandı

Gelecek yıl gösterime girecek olan Superman: Man of Steel’den yeni bir kare daha yayınlandı. Zack Snyder’in yönetmenliğini yaptığı Superman: Man of Steel’in çekimleri sürerken filmden yeni bir fotoğraf yayınlandı. Superman’in … Devamını oku..

images (1)
“Hayatınız boyunca oynadığınız oyun hakkında bilmediğiniz onca şey olması inanılmaz.”- Moneyball (2011)

Brad Pitt sosuna batırılmış bir Benneth Miller filmi: Moneyball Film ilk bakışta sıradan bir takımın başarı öyküsü olarak görülebilir. Ama bu film sonu büyük başarılarla biten klasik ‘’Amerikan rüyası’’ tadında … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress