19
Eyl

“Mutlu bir evlilik, sanıldığı kadar kolay değil.”

İyi Günde Kötü Günde Filminin başrollerinde Kellan Lutz (Charlie), Mandy Moore (Ava), Jessica Szohr (Shelby), Michael Weston (Gerben) ve Jane Seymour oynamaktadır.

Ava evlilik danışmanlığı yapmaktadır. Evlenmesiyle birlikte meslek hayatı hakkında daha da fazla pozitif düşünmeye başlamasına rağmen Ava’nın hayatı istenildiği seyrinde gitmeyecektir.

Hiç beklemediği bir anda babasının annesine 30 senedir aynı yalanı söylediğini öğrenir. Bu durumun üzerine annesinin babasına bakışı bir anda değişecektir. Ayrılmak istemeleri ikisinden de daha ötede Ava’yı etkileyecektir. Bu haber üzerine yıkılan Ava ne yapacağını bilmemektedir. Çünkü anne ve babası için evlilik yıldönümü partisi düzenlemektedir. Diğer yandan ise daha yeni evlidir ve cicim aylarını yaşamaktadır.

Kendi iç dünyasında gel gitler yaşayan Ava etrafında ki insanların itirazlarına rağmen anne ve babasının bitmek üzere olan evliliklerini kurtarmaya çalışmaya başlar. Bunu yapmak o kadar kolay değildir ama Ava bunu anlamak istemez.

Bu yola girince beklenmedik sürprizlerle karşılaşan Ava artık kendi evliliğini de sorgulamaya ve korkmaya başlar. Ava’nın bitmek tükenmek bilmeyen çabalarının sonuçları hiçte beklenen gibi olmayacaktır.

Fragman




Bunları İncelediniz mi?

MV5BNjkxMTc0MDc4N15BMl5BanBnXkFtZTgwODUyNTI1MDE@._V1_SX640_SY720_
FAZLA KONUŞULMUŞ, FAZLA SÜSLÜ BİR FİLM: AMERICAN HUSTLE

Görkemli bir oyuncu kadrosu, süslenmiş bir prodüksiyon, David O. Russell usulü tipik bir Hollywood örneği: American Hustle Altın Küre’de En iyi Müzikal/Komedi, En iyi kadın oyuncu ve En iyi yardımcı … Devamını oku..

premiumrush
Tam gaz giderken hiç yaralanmadım. Adamı tereddütte kalmak öldürür. - Premium Rush

Filmi uzun zamandır takip ediyordum ve sonunda çıktı. Geçen yıl fragmanı izlemiştim ve çok ilgimi çekmişti. Konu itibariyle farklı bir film olmuş . Ayrıca başrolünde Joseph Gordon-levitt yer alıyor. Oynadığı … Devamını oku..

capjacksparrow
Johnny Depp ile Karayip Korsanları 5 Yolda

Dünya çapında hayran kitlesi yüksek olan Karayip Korsanları serisinin 4. Filmi Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hasılatına ulaştı. Böyle bir gişe hasılatından sonra yapımcılar 5. … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress