9
Eyl

“Zincirlerimizden başka kaybedecek bir şeyimiz yok.”

Filmin başrollerinde Nejat İşler (Kaan), Yiğit Özşener (Mete), Ahu Türkpençe (Zeynep) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kaan çeşitli kitapların basımını yapan yayınevi sahibidir. Mete’nin ise Kadıköy’de barı vardır. Mete’nin plak ve çeşitli koleksiyonları bulunmaktadır.

90’lı yılların yarısına gidilen filmde, Mete ve Kaan’ın ilginç radyo programları konu edilir. Bu radyo programında Kaan ve Mete sanki herhangi bir yerde oturmuşlarda aralarında sohbet ediyorlarmış gibi sohbet ederler. Bu program hem dinleyenlerin hem de sunan Mete ve Kaan’ın yaşamını değiştirecektir. Kaan program öncesinde yalnızlığını her gün başka bir kadınla günü birlik yaşayarak geçirmektedir.

Program hızla yayılmaya başlayınca da hayatlarında değişiklik olmayan Kaan ve Mete yine normal şekilde yaşamaya devam ederler. Kaan yine aynı şekilde yaşarken aradığı tutkulu aşkla karşılaşır. Bu kız Zeynep’tir. Zeynep ile aralarında görüş farklılığı olsa da tutkusunu kaybetmemeye çalışır Kaan.

Her insanın hayatında ki kaybetmişliğe değinen kaybedenler kulübü her kesimden her yaştan insanları bir araya toplamayı başarır. Yeri gelince kendi zayıflıklarını kendi yalınlıklarını bile yerebilen, kafa tutan Kaan ve Mete’nin programını dinleyen, müptelası olanlar da artık kaybedenler kulüp üyesidirler.

Kaybedenler kulübü fragmanı




Bunları İncelediniz mi?

Kara Şövalye Yükseliyor
Maske takmadan önce, kim olduğum kimsenin umurunda değildi. - Kara Şövalye Yükseliyor

Batman.. Bugüne kadar hiç çizgi romanını okumadım ve Tim Burton‘un yönetmenliğini yaptığı Batman filmlerini de seyretmedim. Nedense pek ilgimi çekmemişti o zamanlar. Fakat Christopher Nolan‘ın yönetmenliğini yaptığı bir kaç film … Devamını oku..

76414_gal
X-Men: Birinci Sınıf - 2011

X-men serisinin ilk filminin başında Nazi toplama kampından annesini kaçırmak için demir kapıyı bir el hareketiyle fırltması izledik. Fakat bu 3 filmlik seride ve Wolverini anlatan filmde Profesör Xavier ve … Devamını oku..

Beaver082311
“Sil baştan başlamak delilik değildir. Delilik, sefil olmaktır ve etrafta yarı uykulu, uyuşuk günden güne dolaşmaktır.” - The Beaver

Bir başka Mel Gibson filmi ile merhaba.. :)) Alıştığımız savaş filmlerinin dışında çok farklı bir karakter ile karşımıza çıkıyor bu sefer. Üstelik birde kendisine Jennifer Lawrence ve Jodie Foster gibi … Devamını oku..

© Copyright 2010-2015 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress