14
Haz

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu

Senarist Ted Elliott ve Terry Rossio Karayip Korsanları’na devam filmi katmak yerine 2 filmlik bir mini seri katmayı düşünmüşlerdi. Bunun ilk adımını da Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı ile attılar. 2. Filmde karşımıza çıkan yeni karakter Davey Jones bu filmde de başrolde yerini koruyor.

Davey Jones’un kalbini bulup uçan Hollandalı ve tayfasına hükmetme arzusu peşinde koşturan Kaptanımız Sparrow, Jones’un dev ahtapotuna yem olmuştu. Bu devam filminde ise olaylardan pişman olan Ellizabeth ve babasını uçan Hollandalıdan kurtarmak isteyen Will Turner , Sparrow’u kurtarmanın tek çaresi olarak eski dostu Tia Dalma’ya giderler. Artık tek umutları yeni bir kaptanla denize çıkmaktır. Tabi ki bu kaptanda alışık olduğumuz biri, Kaptan Barbossa’nın ta kendisidir.

Sparrow’un da ilerleyen süreçte ekibe dahil olmasıyla korsan dünyasına doğru yeni bir macera seyirciyi beklemektedir. Tüm korsan lordları İngiliz kraliyeti ve Davey Jones’a karşı durma kararı alır ve büyük savaş başlar
Karayip Korsanları: Ölü Adam’ın Sandığı’na karşılık 3. Film Dünyanın Sonu, daha görsel efektlerle dolu ve seyirciye farklı bir evren sunma gücünü barındırıyor. Johnny Depp’in Sparrow karakterine verdiği başarılı canlandırma ve Orlando Bloom,Geoffrey Rush,Keira Knightley’in başarılı performanslarıyla Karayip Korsanları Dünyanın Sonu seyirciden de tam not almayı başarıyor….

Yazan: Sinan Çalık




Bunları İncelediniz mi?

300 Spartalı resimleri
“300 Spartalı”

M. Ö. 480 yılında gerçekleşen Thermopylae savaşının konu alındığı filmin başrollerinde, Gladyatör filminden tanıdığımız Gerard Butler ve Lena Headey, David Wenham, Michael Fassbender, Peter Mensah, Vincent Regan, gibi isimler yer … Devamını oku..

2013′ün En İyileri..

Adettendir, bir yıl daha sona ererken enine boyuna yılın filmleri süzgeçten geçirilir, akla kazınanlar, en iyiler belirlenip bir liste ortaya konur. Ben de böyle bir liste hazırlamak istedim, hazırlandım da. … Devamını oku..

“En iyisini iste, en kötüsüne hazır ol.” - Prisoners

Denis Villeneuve, 2011 yılında İçimdeki Yangın filmi ile isminden baya bir söz ettirmiş bir yönetmendir. Her ne kadar izlemek istediğim fakat sürekli unuttuğum bir film olsa da.. Hakkında bugüne kadar … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress