26
Nis

Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu

Modifiye araçlar, hız ve suçun bir araya gelişi…tabi ki aklınıza ilk gelen Hızlı ve Öfkeli serisidir. Vin Diesel’in Dominic Toretto rolüyle özdeşleştiği Hızlı ve Öfkeli serisi 5. filmiyle modifiye araçları ve iyiyle kötünün savaşını anlatmaya devam ediyor.

Serinin 4. filminde Dominic arkadaşlarının yardımıyla hapishane aracından kurtulmuştu. 5. film işte tamda buradan devam etmekte. Ekip bir yandan peşlerine takılan uyuşturucu baronu Hernan Reyes’i bitirmeye çalışırken, diğer yandan da peşlerindeki FBI ajanlarından kurtulmaya çalışıyor. Peşlerinde ki FBI ajanı Luke Hubbs (Dwayne Johnson), aynı zamanda Brian’ın (Paul Walker) birimden eski arkadaşı. Ancak Brian’ın da sokaklara geri dönmesinden dolayı o da artık bir hedef haline girmiştir.

Yeni film seyircilere normal izleme şansını verirken bir yandan da IMAX deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor.

Filmin Fragmanı

Yazan: Sinan Çalık




Bunları İncelediniz mi?

”Kurucularımızın sunduğu arınma gecesi başlasın”- The Purge(2013)

Yakın gelecek: 2022 Abd hükümeti, yılda bir gün 12 saat boyunca bütün suçları legal hale getirir ve akşam 7′den sabah 7′e kadar bütün karakol ve hastaneleri kapalı tutar. Arınma gecesi … Devamını oku..

”Kanunlar değişir Epps, evrensel gerçekler bakidir” 12 Years a Slave (2013)

Aralık-Ocak-Şubat ayları itibariyle Sinema dünyasının ödül zamanı geldi. Bu pazar açıklanacak olan Altın Küre, Şubatta Bafta, Martta Oscar ve sinema eleştirmenlerinin ödülleri ile beraber aday filmler hakkında yorumlar, tahminler de … Devamını oku..

yilbasi
Sineblog Yılbaşı Çekilişi Başladı..

Merhaba arkadaşlar.. Bu çekilişi bir kaç ay önceden yapmayı planlıyordum fakat kısmet bugüneymiş. Yılbaşının yaklaşması nedeniyle bol ödüllü bir çekiliş ile açılışı yapıyoruz :) Bundan sonra düzenli olarak çeşitli çekilişler … Devamını oku..

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress