21
Ara

“Bu mağaracılık değil. Bu bir ego yolculuğu.” - Cehenneme bir adım

Seyrettiğim ilk korku filmini (Lanetli Ev) sinemada izlediğim için tövbe etmiştim. Bir daha hayatta izlemeyeceğim diye. Hatta filmde bir çok sahneyi gözüm kapalı izlediğimi hatırlıyorum. Sonradan filmle ilgili yorumları okurken birde yaşanmış bir hikaye olduğunu öğrenince izlememe kararım kesinlik kazanmıştı. Ama düne kadar…

Gece saat 3.30 gibi ani bir kararla korku filmi izlemeye karar verdim. Arkadaşlarımın önerisi ile “Cehenneme bir adım” filmini seçtim ve tam 3.30 gibi izlemeye başladım. Etraf karanlık ses sonuna kadar açılmış ve ben korku filmi seyrediyorum. Tabi çoğu sahnede gelişen olaylar sayesinde hafiften ürküyorsunuz ama bunu belli etmemeye çalışıyorsunuz :)) Her ne kadar korksam da filmi sonuna kadar izledim.

Yakın arkadaşları, kötü bir trafik kazası sonucunda eşini ve çocuğunu kaybetmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır onun için. Yakın arkadaşları biraz çılgın ve maceracı kişilerdir. Arkadaşlarının kendisini toparlaması için bir plan yaparlar ve seçtikleri bir mağaraya inmek için hazırlıkları yaparlar.

Başta her şey planlandığı gibi olsada mağarada onları beklemeyen olaylar gerçekleşecektir. Daha iner inmez mağarada oluşan bir kaza ile giriş kayalar ile kapanmıştır ve mağarada sıkışmışlardır. Bundan sonra yapacakları tek şey çıkış için bir yol bulmak. Fakat mağarada yalnız değillerdir. Yıllardır o mağarada yaşayan insan görünümlü, kör olan yaratıklar ile kapalı bir mağarada kalmışlardır. Sese duyarlı yaratıklar aç oldukları için seçtikleri hedefi parçalayarak öldürürler.

Bundan sonra 6 arkadaş tek başınadır. Ölmek istemiyorlarsa, yapacakları tek şey o yaratıkları öldürmek ve oradan hep birlikte çıkmak… Gece izlediğim için biraz gerilsemde film çok hoşuma gitti benim. Özellikle uyarım ise bu filmi gece izlemeyin. :) Bu aralar korku filmlerini incelemeye başladım. Eğer ki öneriniz varsa onları da paylaşırsanız sevinirim… :))




Bunları İncelediniz mi?

Dokuzuncu-Kartal-5
Kartal - The Eagle

Savaş filmleri dediğimizde, hele ki konu olarak antik roma, mısır, Sezar gibi öğeleri içinde barından bir yapımla karşı karşıyaysak akla gelen bazı öğeler vardır. Kılıç, kalkan, o uçları olmayan terlik … Devamını oku..

1
Jason Statham Kimdir Hayatı ve Filmleri

Jason Statham’ı belki de pek çoğumuz Frank Martin olarak biliyoruz. Taşıyıcı filmi ile büyük-küçük, yerli-yabancı pek çok kişinin hayatında belirli bir yer edinen Jason Statham, İngiltere’nin Londra kentinde küçük bir kasaba … Devamını oku..

3. Uluslararası Engelsiz Film Festivali Kısa Film Yarışması Başvuruları Başladı.

Son günlerde film yarışmaları ile ilgili mailler geliyor ve elimden geldiğince yayınlamaya çalışıyorum. Az önce başka bir kısa film yarışması ile ilgili bir mail geldi ve aynen aktarıyorum. 3. ULUSLARARASI … Devamını oku..

© Copyright 2010-2015 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress