6
Ağu

“Her an her yerde.” - Aşka Şans Ver

Aşka şans ver! - Beau, bir söz yazarıdır. Mesleğinde genç ve yeni tanınmaya başlamıştır ve şöhret basamaklarını tırmanmaya başlamıştır. Her şarkı sözünde daha da şöhretleniyordur. Kelley Carter ise ünlü dönemlerini artık geri bırakarak yaşantısına devam eder. Artık altın çağlarını geçmişte kalmıştır ve orta yaşlara gelmiştir. Bir gün Beau ve Carter karşılaşırlar. Tanışmaları ikilinin de farklı açılardan ilham kaynağı olur. Kelley’in kocası menajerlik yapmaktadır. Eşinin kariyerini yükseltmek için, içerisinde eski güzellik kraliçesi Chlies Stanton’un bir turne ayarlar. Kelly’nin kocasının organize ettiği bu turneye Beau’nunda katılamasıyla dengelerde birden değişmeye başlayacaktır.

Gwnynet Paltrow’un başrolünü oynadığı filim kendi türünde oldukça başarılıdır. İzleyenlerinden oldukça ilgi toplamış bir yapım olmuştur. Film fazla puan almasa bile Oscar odüllerine aday gösterilmiştir. Bu bile filmin kalitesini göstermiştir.

Filmin fragmanı:




Bunları İncelediniz mi?

the-patriot-poster
“Yıllardır günahlarımın dönüp, beni bulmasından korkuyordum.. Bu bedel, dayanamayacağım kadar ağır..” - The Patriot

Sıkça karşılaştığım ama bir türlü izleyemediğim The Patriot filmini sonunda seyredebildim. Mel Gibson‘un başrolde oynaması izlememdeki en büyük etkendi aslında. İzlediğimde ise niye bu kadar geç seyrettim ki diye düşünmeden … Devamını oku..

76414_gal
X-Men: Birinci Sınıf - 2011

X-men serisinin ilk filminin başında Nazi toplama kampından annesini kaçırmak için demir kapıyı bir el hareketiyle fırltması izledik. Fakat bu 3 filmlik seride ve Wolverini anlatan filmde Profesör Xavier ve … Devamını oku..

2013 SİNEMASINDA SON VİRAJ

2013 sinemasında son 1,5 aylık döneme girdik. 11 aylık döneme baktığımızda bu yılın seyirci rekorunu elinde bulunduran Cem Yılmaz gösterisi CM101MMXI Fundamentals’dan, bu yılın en iyi animasyonu olmaya şimdiden aday … Devamını oku..

© Copyright 2010-2015 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress